Бойко Борисов: Всички кандидати за президент са ми били подчинени

0
Ръководил съм всички, които бяха кандидати за президент на ГЕРБ
Ръководил съм всички, които бяха кандидати за президент на ГЕРБ

Всички кандидати на ГЕРБ за държавен глава са ми били подчинени, само Цецка Цачева ми беше началник, каза премиерът

"Майката е свято нещо, реших за нашия кандидат още през лятото. Особено с моя случай на Мама Мецанка, знам, че майката е най-важното нещо. Знаех възможностите на партията и на хората, вече съм доста време в политиката, за да се подвеждам по харизма или външен вид, трябва ни стабилен човек, който умее да преглътне и да изслуша." Това каза премиерът Бойко Борисов в студиото на Би Ти Ви.

Той посочи, че ако стане нещо на границата, няма да намерим никого на границата-нито войводоте, нито комитите.

"Цачева е независим човек, не се е налагало да й давам указания какво да прави. Тя два мандата укротява представителите на всички партии, това е висше изкуство", допълни Борисов. Цецка Цачева заяви ,че ще работи за интересите на всички българи, в това число и на опонентите й. "На първо място са интересите на България", каза още кандидат-президентът.

"Ръководил съм всички, които бяха кандидати за президент на ГЕРБ. Само г-жа Цачева не съм. Дори тя ми беше началник като председател на НС", поясни Борисов.

За казуса "Кристалина Георгиева" Борисов каза, че това една страна да има президент на Световната банка е много висока чест. Дали има нов кандидат за еврокомисар той не отговори.

"Като българка аз исках да видя жена за шеф на ООН. Шансовете на г-жа Бокова намаляваха. Ако бях президент в онази ситуация щях да помоля премиера да смени кандидатурата ни", каза Цецка Цачева.

"Аз съм притеснен как ще се развият в Сирия. Защото между Русия и САЩ има пропаст", каза Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари