Бойко Борисов в Букурещ: Разговарях с колеги от цяла Европа

1
Лидерът на ГЕРБ потупва приятелски по рамото Роберта Мацола
Лидерът на ГЕРБ потупва приятелски по рамото Роберта Мацола Снимка: Facebook

Лидерът на ГЕРБ потупва приятелски по рамото Роберта Мацола

Започна конгресът на Европейската народна партия в Букурещ. Лидерът на ГЕРБ ще има изказване през втория ден от конгреса, а вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел ще има реч и в двата дни.

"Започна конгресът на EPP - European People's Party в Букурещ. Още в самото начало разговарях с редица колеги от цяла Европа. По-късно ще се срещна и с председателя на ЕНП Манфред Вебер. Основната задача пред конгреса, който събра над 2000 делегати от 44 държави, е да обсъдим стратегията на ЕНП за предстоящите европейски избори и да изберем нашия водещ кандидат", написа Борисов във Facebook.

Лидерът на ГЕРБ публикува в социалната мрежа и видео, на което се вижда как разговаря с председателя на ЕП Роберта Мацола и приятелски я потупва по рамото.

Конгресът на Европейската народна партия ще продължи до 7 март.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Твоето име
    До кога разни мазни дебили,ще стоят в този прост парламент и ще представят "БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" пред Европа и света? Аз не искам ,нито една от тези гнусни свине да ме представлява и да решава какво ще се случва с живота ми! Заради 200+ продажни п_тки,с цел те да са добре,нашия народ бере... Жълта книжка+огнестрелно оръжие и право към парламента! Заради тях сме на този хал.
  • 1
    4
    Йордан Петров
    Борисов е престъпник и мястото му е в затвора. Борисов е най-голямата руска курва в редиците на ЕНП и трябва да бъде изхвърлен, заедно с другите ГЕРБерасти, в мръсния канал. Построи на Путин многомилиарден газов поток с парите на данъкоплатците, даде по различни схеми много милиарди на руснаците за АЕЦ-Белене без той да е построил каквото и да е по него. Открадна от строежа на магистралите много милиарди за сметка на тяхното качество. Това са само малка част от кражбите на ГЕРБ за 12 години от Българите. за 12 години по груби изчисления ГЕРБ са виновни за ограбването повече от 100 милиарда от българските граждани. С тия пари можеше България да изглежда много повече на европейска държава, каквато тя зяслужава да е след като е член на ЕС!
  • 4
    3
    УЖАС!
    Колко трябва да си нагъл и тъп, че да тупаш една жена по рамото! СРАМ за България е това безмозъчно същество! Цял свят ни се смее с неговите излагации!
  • 4
    2
    ГЕРБ ОСТАВКА!!!
    Къде е румънката Кьовеши да го пипне този бандит да го тикне в затвора. Борисов трябва да бъде изправен пред Трибунала в Хага за всичките си далавери, корупции, престъпления и за геноцид над българския народ в продължение на 20 години!
  • 4
    1
    Русчуклия
    .....разговарях с редица колеги от цяла Европа... - колко ли го болят ръцете и краката след разговорите !? В тоя примат има неспирно развиващ се идиотизъм!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари