Бойко Борисов: Урсула фон дер Лайен е най-подходящият кандидат за председател на ЕК

1
Използвах възможността да я запозная с актуалната политическа ситуация в България, заяви лидерът на ГЕРБ
Използвах възможността да я запозная с актуалната политическа ситуация в България, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: Facebook

Използвах възможността да я запозная с актуалната политическа ситуация в България, заяви лидерът на ГЕРБ

"Урсула фон дер Лайен е най-подготвеният и най-подходящият кандидат за председател на следващата Европейска комисия и затова ГЕРБ твърдо стои зад нейната кандидатура. Това заявих по време на среща с нея в рамките на конгреса на ЕНП в Букурещ.

Използвах възможността да запозная Урсула фон дер Лайен с актуалната политическа ситуация в България. Като отговорна партия ГЕРБ настоява за споделена отговорност с ясни ангажименти в управлението. И затова обясних на Урсула фон дер Лайен, че ГЕРБ изготви предложение на споразумение за съвместно управление в рамките на мандата на 49-ото НС между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, както и механизъм за вземане на решения", написа Борисов във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    русенец
    Предлагам Тиквата за баш фюрер на ЕС! Да видят ойропейците сикаджийски пинизи.:)
  • 3
    2
    Марин М.
    Присъстващите в тази зала,с недоумение гледат раболепието на бълг. гост,който от името на целокупния български народ,гарантира избора на Лайнен за втори мандат на ЕК.Преди година,гръмна една истина за съпругът на тази, който беше обвинен за засмукване на огромни суми във връзка с медикаменти по време на Ковид. Значи, тя корупцията тръгва от ЕС,и се разпростира като раково образование във всички държави членки и е станала нещо обикновено за бързо и трайно забогатяване.
  • 6
    1
    Ааааааа,
    И на двамата – да ви ЕПМ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари