Бойко Борисов ще бъде разпитан в прокуратурата

0
Лидерът на ГЕРБ трябва да даде показания по делото известно като "Барселонагейт" и по обвиненията срещу него за злоупотреба с власт
Лидерът на ГЕРБ трябва да даде показания по делото известно като "Барселонагейт" и по обвиненията срещу него за злоупотреба с власт Снимка: Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ трябва да даде показания по делото известно като "Барселонагейт" и по обвиненията срещу него за злоупотреба с власт

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде разпитан днес. Той е получил призовка да се яви в 10:00 часа в Софийската градска прокуратура и във Върховната касационна прокуратура. Борисов трябва да даде показания по делото известно като "Барселонагейт" и по обвиненията срещу него за злоупотреба с власт, информира БНТ.

В понеделник от Софийска градска прокуратура разпространиха две съобщения, свързани с лидера на ГЕРБ. В първото се сочеше, че делото “Барселонагейт” не е “на трупчета”, по него се работи и се правят преводи на множество документи от чужбина. Във второто се цитираха новопостъпили сигнали, един от които е от гражданско сдружение и уличава за корупция и злоупотреба с власт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари