Бойко Борисов се държи като пациент на психиатрия

0
Слушаме глупостите на президент, на премиер и ги възхваляваме, обичаме ги и си ги преизбираме
Слушаме глупостите на президент, на премиер и ги възхваляваме, обичаме ги и си ги преизбираме

Нашият премиер се държи по начин, достоен за пациент на психиатрия, който си мисли, че е голям хитрец и всички го харесват и му вярват. Да, да, ама не, както казваше Петко Бочаров. Това се казва в официална позиция на "Другата България".

"Днес г-н Борисов отново съчиняваше детски приказки от ефира на телевизията, получаваше, даваше съвети и общо взето нищо не казваше, както винаги. Той открито изказа благодарност към ДПС за съществуването на това правителство. Хората отдавна знаят, че има някаква задкулисна коалиция между ГЕРБ и ДПС, но все пак очакват нещата да са малко по-завоалирани. Вместо това премиерът открито заявява това в лицата на избирателите и очевидно не му пука, че така им се подиграва. Работел човекът по 20 часа, не бил влизал в магазин от 15 години... Жонглира с цифрите както си поиска и единствено егото е по-голямо от лъжите му.

Бойко Борисов явно живее в държава, различна от тази, която обитават българските граждани, след като твърди, че корупцията е намаляла драстично. Всички нормални хора знаем, че това съвсем не е така. Не го е срам да говори, че спрели контрабандата по митниците, преборили нелегалните цигари, милиарди повече влизали в хазната, изпреварили сме Румъния... А по въпроса с нашия „напредък“ Европейската комисия е на съвсем различно становище от това на премиера.

За референдума, който инициира президента, ще отбележим, че само празни приказки не стигат, за да се осъществи той. В напредналите демокрации като Швейцария референдуми се правят всеки месец, а в момента Люксембург ще организира допитване дали чужденците, живеещи там, могат да гласуват на парламентарни избори. В България се чудим дали българските гражданив чужбина да гласуват въобще на наши избори. Парадоксът е пълен! Слушаме глупостите на президент, на премиер и ги възхваляваме, обичаме ги и си ги преизбираме.

Докато търпим да ни разказват приказки за лека нощ, ще спим сладко и ще вярваме на некомпетентните хора, които ни управляват", се казва още в позицията на Другата България.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари