Бойко Борисов: Само работа, после показваш и оставяш да коментират

0
Да сме живи и здрави и Господ да е с нас!
Да сме живи и здрави и Господ да е с нас! Видео: Novini.bg

Само от регионалното министерство над 1 милиард се дават за реновиране в цялата страна.

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов при откриването на модернизираната учебна база на НСА на ул. "Гургулят" в столицата, предаде Novini.bg.

Той поздрави студенти и преподаватели, които са се борили за спасяването на сградата. "Дано хейтърите утре не ме заподозрат в конфликт на интереси, защото тук на втория етаж защитавах докторантура", пошегува се той.

Борисов коментира, че сградата е била спасена от кражба.

„Само един обект ни остана да спасим от тези, които говорят за корупция. Не само не дадохме да откраднат сградата, а я оставихме на Академията. Да сме живи и здрави и Господ да е с нас!", пожела си той. Министър-председателят допълни: "Само работа, после показваш и оставяш да коментират“.

Премиерът на България допълни: „Толкова бързо забравят, все едно са се родили днес. Ние за 10 години има какво да покажем и за 100 – имаме. Но да не богохулствам“.

Той получи като подарък, снимка на известния футболист Георги Аспарухов – Гунди като студент, направена пред входа на НСА.

"Не се притеснявайте България ще има доста по-престижен ресор в новата Еврокомисия., коментира пред журналисти премиерът Бойко Борисов. "Ще бъде и с три пъти по-добро финансиране от досегашния", допълни той.

На церемонията присъства и кметът на София Йорданка Фандъкова.

"Много се радвам, че преди началото на учебната година се открива такава сграда. Образоването е изключително важно за младите хора. Студентите от НСА се включиха активно в инициативата "София - Европейска столица на спорта", посочи тя.

„Проекта е реализиран по оперативна програма "Региони в растеж". Стойността на проекта е малко над 3,7 милиона лева. Реставрираната сградата е емблематична и уникална. Освен обновяването на сградата е изграден и чисто нов физкултурен салон“, заяви Елена Тричкова, която е ръководител на проекта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари