Бойко Борисов: Ролята на Цветанов беше силно преувеличена

0
Този залп срещу него - да отстрелят флагмана, така че без него едва ли не ще спечелят изборите. Видяхте, изтеглих го назад, структурите си работят
Този залп срещу него - да отстрелят флагмана, така че без него едва ли не ще спечелят изборите. Видяхте, изтеглих го назад, структурите си работят

Доволен съм от изборите, щом победихме при прякото участие на президента срещу нас в полза на БСП.

Това коментира премиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в Габрово по повод резултатите от европейските избори, предаде репортер на Агенция "Фокус".

"Доволен съм от изборите. Щом сме победили при този хейт, при това участие на президента. Даже ми е много драго в Асеновград, че отидоха и Радев и Корнелия - събраха се накуп и ги бихме с 1000 и кусур гласа повече. При пряко участие на президента срещу нас в полза на БСП. Благодаря на хората, че не се подведоха по тая злоба, жлъч и всичко останало", каза лидерът на ГЕРБ по повод резултатите от европейските избори.

"Очевидно е, че беше силно преувеличена ролята на Цветанов и този залп срещу него - да отстрелят флагмана, така че без него едва ли не ще спечелят изборите. Видяхте, изтеглих го назад, структурите си работят", каза още Борисов.

Преди изборите шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветанов Цветанов, който беше в центъра на скандала с евтините имоти, купени от управляващите, беше принуден да се оттегли от парламента, а Борисов намекна, че съдбата му в партията ще зависят от представянето на партията на вота за Европарламент. Самият Цветанов, който водеше активна предизборна кампания и сам я отразяваше във фейсбук профила си, реагира в мрежата едва малко преди полунощ. "Благодаря от сърце на всички структури на ГЕРБ за силната мотивация и добре свършената работа!" написа той.

"Евродепутатите са ни в пъти, в класи по-добри от тези от другата страна. Те въобще една европейска тема не вдигнаха. Тези момчета и момичета показаха компетентност, знание и можене и са все млади хора", каза още Борисов.

Той посочи, че от резултатите до момента вижда, че в големите градове ГЕРБ продължава да е първа политическа сила сред на-младите, сред хората в активна възраст, работещите. "В чужбина също можем да направим малко повече за българите и то в сферата на образованието. С Горанов говорих да направим повече за българите там и по-специално за образованието", завърши Борисов.

Премиерът провери в Габрово изграждането на обходния път в града.

"Това е грандиозен проект не само за града, но и за Северна България, защото ще осъществи връзката към бъдещия тунел под Шипка и вертикалната връзка Русе - Велико Търново, част от трансевропейския коридор номер 9", написа Борисов в личния си профил във Фейсбук и показа снимки оттам.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари