Бойко Борисов: Правителството, което ще предложи ГЕРБ, ще бъде от експерти

0
Това обяви лидерът на ГЕРБ, който е на среща на ЕНП в Атина
Това обяви лидерът на ГЕРБ, който е на среща на ЕНП в Атина Снимка: Facebook

Това обяви лидерът на ГЕРБ, който е на среща на ЕНП в Атина

"Правителството, което ще предложи ГЕРБ ще бъде от експерти, които могат да стабилизират България. Това информирах председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, с която разговаряхме в рамките на срещата на ЕНП в Атина", пише Бойко Борисов.

"ГЕРБ ще продължи диалога с всички парламентарните партии, защото на България е необходим кабинет, който да ускори работата по приемането на всички закони по Плана за възстановяване и устойчивост. Заявих още, че благодарение на парламентарно мнозинство, начело с ГЕРБ, страната ни вече е задвижила процеса по изпращане на военна помощ на Украйна. Въпреки кризите, през които преминава страната ни, потвърдихме и евроатлантическата ориентация на България по отношение на придобиването на втората част от ескадрилата F-16", отбеляза бившият премиер.

"България подкрепи и перспективите за членство на Република Северна Македония в ЕС, но е време и съседката ни да изпълни своите задължения от този процес като даде конституционни гаранции за правата на всички свои граждани", заяви още Борисов след срещата в южната ни съседка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Ох, мамеееее!
    С удоволствие бих пикал на гробовете и на двамата!
  • 9
    1
    ники
    Крадливите мисирки на тиквун не е врат ами шия нав бардак със стари курви хаха хората не щат да го виждат той правителство щял да прави
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари