Бойко Борисов пак се отметна - няма да се оттегля от политиката

0
Няма да се оттеглям! Да го повторя ли три пъти?!, написа лидерът на ГЕРБ
Няма да се оттеглям! Да го повторя ли три пъти?!, написа лидерът на ГЕРБ Снимка: © Фейсбук профил на Бойко Борисов

Няма да се оттеглям! Да го повторя ли три пъти?!, написа лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви себе си за единствената алтернатива на "буквално счупената държава" и заплаши българските избиратели, че ако не го изберат на 2 октомври, повече няма да се явява на избори. Това стана по време на над 20-минутна предизборна реч пред негови привърженици в зала в Разград, излъчена в профила му във "Фейсбук".

Няколко часа по-късно той се отметна от думите си и ги обяви за социология. "Социология в Разград! И не! Няма да се оттеглям! Да го повторя ли три пъти?!", написа Борисов във "Фейсбук" и публикува над 60 снимки със свои симпатизанти.

"Избирайте бе, мили мои! Избирате тях - аз повече на кампания за нови избори няма да ходя. Сега обикалям и ви давам между какво да избирате. Да, мъчно ще ми е за моите избиратели, за моите приятели, за моите хора, но явно народът така ще е пожелал. Какво да им обяснявам, пет пъти. Хайде, преди нямаше с какво да сравняват, но сега", коментира лидерът на ГЕРБ, изтъквайки като свой управленски успех, че по негово време цените на тока били ниски, а управляващите след него увеличили в пъти цената на тока и, като следствие, цените на хранителните продукти, пише "Дневник".

Бившият премиер каза, че това била най-лесната кампания за ГЕРБ, защото държавата била счупена.

Той се обяви за най-опитния човек в управлението "и особено в геополитиката", но впоследствие, "за да не прозвучи нескромно", сложи Симеон Сакскобургготски малко по-високо от себе си.

Каза, че се учел от предшествениците си, а не праща да ги арестуват и, споменавайки имената на Иван Костов, Георги Първанов и "дори Сергей Станишев", увери, че с тях до ден днешен имал диалог, като с предшественика си на премиерския пост Станишев се консултирал по външнополитически теми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Не всички се снимат с Баце
    Например Мата Хари не си направи снимка ! Тя отива на гости при него , задоволява му човешките потребности, взема си хонорара и Чао ! Гадното при такива мадами , че ходят както при лидер от ГЕРБ , така и при други партийни лидери.
  • -2
    3
    сСАСА
    Скандалните про100$$ к!р0 и @сен ф@силеф си сменят пола?!
  • 13
    2
    Голгота
    Преди петелът да пропее ти три пъти ще се отречеш, Юда!!!
  • 14
    1
    Недоумяващ
    Тези,които се снимат с Баце,дали се гордеят с постъпката си??
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари