Бойко Борисов откри празника на гарнизон Пловдив

0
От кадри на живо, споделени на официалната страница на премиера във Фейсбук, се вижда, че Борисов е зает да си гледа таблета
От кадри на живо, споделени на официалната страница на премиера във Фейсбук, се вижда, че Борисов е зает да си гледа таблета

Бойко Борисов е на обиколка в Пловдив.

Премиерът ще присъства първо на връчването на бойното и представителното знамена на Съвместното командване на специалните операции и честване празника на гарнизон Пловдив.

Тържествената церемония започна в 09:30 часа, когато се връчва бойното знаме на новосформираното Съвместно командване на специалните операции в района на Командването в Пловдив.

От кадри на живо, споделени на официалната страница на премиера във Фейсбук, се вижда, че Борисов е зает да си гледа таблета.

Освен премиера, на събитието присъстват вицепремиерът и министър на отбраната, началникът на отбраната, командирът на командването на специалните сили на САЩ в Европа, Командирите на специалните сили на съседните държави, командири на военни формирования, представители на местната и държавната власт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари