Бойко Борисов определи меморандума като "попска работа"

0
Разочарован съм от ПП–ДБ, защото провалят строежа на ядрената централа на "Уестингхаус"
Разочарован съм от ПП–ДБ, защото провалят строежа на ядрената централа на "Уестингхаус"

Разочарован съм от ПП–ДБ, защото провалят строежа на ядрената централа на "Уестингхаус"

Меморандумът е подготвен материал, върху който се водят преговори. Като попската работа е - един поп казал: "Няма да гледате какво правя, а ще слушате какво говоря". В него пише, че кандидатурите трябва да бъдат прозрачни, непартийни, ярки, експерти. ПП–ДБ не спазват тези принципи. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента в четвъртък.

"Станислав Тодоров за КЕВР, депутат от ПП - ярка политическа фигура, Петър Петров - за зам.-шеф на ДАНС. Петков се опитваше да ме убеди за това назначение. Това ли са непартийни, прозрачни фигури? Гюров в БНБ - отново политическа фигура... Шефът на АДФИ как беше избран? НПО се произнесоха, но чухме ли ги? Шефът на митниците защо беше сменен. Ние доведохме българския еврокомисар за министър, те доведоха ярки политически фигури за министри и за премиер. Не спазват нито един принцип", коментира той.

"Водим преговори всеки ден, но съм разочарован от ПП–ДБ, защото провалят строежа на ядрената централа на "Уестингхаус". Гласуваха против", завърши Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    123456
    Куха тиква!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари