Бойко Борисов: Ние подкрепяме всички планове на НАТО за България

0
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов повика днес депутатите си в партийната централата преди извънредното заседание на Народното събрание за НАТО и Русия
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов повика днес депутатите си в партийната централата преди извънредното заседание на Народното събрание за НАТО и Русия Снимка: Фейсбук

Ние подкрепяме всички планове на НАТО за България, заяви лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов повика днес депутатите си в партийната централата преди извънредното заседание на Народното събрание за НАТО и Русия, предаде OFFNews

Народните представители на ГЕРБ напуснаха пленарната зала и се явиха при Борисов, а скоро след това самото парламентарно заседание бе прекратено, за да може енергийната комисия да заседава преди извънредното.

"Повиках Ви да знаете какво е решила Изпълнителната комисия и всеки от Вас да го подкрепи", обърна се Борисов към народните представители.

"Ние подкрепяме всички планове на НАТО за България. Това е отбранителен план, не наша агресия, той е, за са се обуздае евентуална агресия", заяви председателят на ГЕРБ.

По думите му "трябва да сме изключително решителни и да подкрепим всяко едно решение, което гарантира нашата отбранителна сигурност" и "да не дадем шанс България да се третира като страна, която се колебае".

Той подчерта отново, че говори за отбранителна сигурност, а не за изпращане на български войски. И посочи, че ако възникне военен конфликт в Украйна, България ще е сред най-потърпевшите заради доставките на газ, нарушаване на веригата на други доставки и щетата върху туризма по Черноморието ни.

Борисов разкритикува отново правителството, че не е достатъчно активно при вземане на решенията в НАТО и не отстоява българските интереси и за пореден ден обвини външния министър, чието име заяви, че не знае, че не присъства на заседанията на колегите си в ЕС, а изпраща заместник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Само минавам
    А, бе, тоя защо вече не е в затвора, с доживотна, без право на замяна?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари