Бойко Борисов: Който сее ветрове, жъне бури

2
Апелът ми към колегите народни представители е да спрат да дърпат, заяви лидерът на ГЕРБ
Апелът ми към колегите народни представители е да спрат да дърпат, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: Facebook

Апелът ми към колегите народни представители е да спрат да се дърпат, заяви лидерът на ГЕРБ

"Апелът ми към колегите народни представители е да спрат да се обиждат, да се дърпат, да си правят номера, за да довършим важните за хората неща. Предупредих още преди 3 години, че когато вдигнеш юмруците и тръгнеш срещу редовно правителство, резултатът е този в зала", написа Борисов в социалната мрежа.

"Нито едно правилно действие за демонтиране на ПСА нямаше, днес ответната реакция в парламента е също толкова неадекватна и обидна. Българинът много добре е казал, че който сее ветрове, накрая жъне бури.

Отпадането на допълнителната такса за пренос на газ е очакван сигнал от нашите партньори. Ще проведа разговор с колегите от Унгария и Австрия още веднъж, за да изчистим всички пречки пред влизането ни в Шенген", добави Бойко Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Наистина
    Ама спазвай тогава .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари