Бойко Борисов: Когато станах премиер, Русе, София и Пловдив нямаха спортна зала

1
Хората може да сравняват сами, заяви лидерът на ГЕРБ
Хората може да сравняват сами, заяви лидерът на ГЕРБ

Хората може да сравняват сами, заяви лидерът на ГЕРБ

"Същият цинизъм, който го е имало, има го и сега. Нищо не се е променило - от времето на Мирчо Спасов до Бойко Рашков. Ами лагерът край Ловеч по времето на комунизма. Там, където давиш хората и ги даваш да ги ядат прасетата, да го наричаш "Слънчев бряг"... Една мъка имаше майка ми - как е загинал най-скъпият ѝ роднина, който е бил кмет. След дълги години намерих смъртния му акт и там беше записано, че е умрял от "червен вятър". Това е разликата в нашето и тяхното разбиране за хората, за морала".

Това заяви пред актива на ГЕРБ в Ловеч Бойко Борисов, цитиран от Novini.bg.

"Младото поколение не знае Мирчо Спасов, Кацамунски... Това трябва да е паметта ни. Защото методите и разбирането им да унижат са същите", каза още той.

Помните ли услужливи медии какви репортажи правихте с Кирил Петков и някаква електрическа кола. Две години по-късно защо не отивате да снимате ливадата със соларните паркове отгоре? Не отидохте да снимате и пълния язовир, който Кирчо източи, за да се снима, каза лидерът на ГЕРБ.

Нападнаха Росица Велкова, но тя ще бъде санкциониран ако каже истината.

"Когато станах премиер, Русе, София и Пловдив нямаха спортна зала. Спортната зала във Варна щеше да потъне, отпуснахме пари за пълен ремонт."

"Без бога нищо не можем да направим. Това, че оцеляхме тези две години, също е Божа работа. Силата е нашата слабост - прекалено сме силни, много хора ни имат доверие.

Мантинелите изкривени, маркировки - няма, осветление - няма. Защо Шишков не взима проба от някоя строшена мантинела?

Хората може да сравняват сами. Асен Василев казва, че българите живеели по-добре. Истина ли е? Не! Не ви ли обраха с по левче от всеки зареден литър гориво. Парите на българите отидоха в джоба на Путин и "Лукойл". Знаем за посещенията на Асен Василев в "Лукойл". Резултатът от тези срещи - обир за милиарди от джоба на българина", коментира Бойко Борисов.

"Армията на ГЕРБ - това сте вие! Знаещи и можещи млади хора. Нищо не може да замени опитът и знанията. Стотици исках да кача на сцената вчера в Пловдив, но щяхме да я счупим. Много е важно в една партия да има баланс - и млади, и възрастни, защото това я прави стабилна и в същото време я подмладява", подчерта той.

"За трудно - много е трудно... България беше давана за пример за нулева миграция. В ковид кризата светът не знаеше какво се прави. А ние успяхме да прекараме България да мине по възможно най-лекия начин. И затова категорично няма да подкрепя никакви закони, които да обезглавят бизнеса. Защото това, което се предлага сега, да не забравяме, че Росица Велкова беше зам.-министър на Асен Василев и иска да му свърши черната работа иска да обложи всеки бизнес, фирмичка, гаражче, фризьорски салон, кинкалерия - всичко с данък.

Няколко милиарда искат да ви вземат още с този данък, за да му запълнят дупката. И какво излиза? Че уж да увеличили пенсиите, а инфлацията ги изяде. Сега искат да оберат фирмите - ще пострадат честните, белите фирми, тези, които влизат в икономиката и индустрията. Ние няма да го позволим това!", категорично заяви лидерът на ГЕРБ.

"Мога още много да ви говоря. За трудно, е трудно. Но аз с тези хора съм може би от малкото, които знаем как това да се случи. Но трябва да имаме много голяма подкрепа то вас. В противен случай ние пак ще теглим България напред, а те отзад ще дрънкат и говорят глупости. За това на 2 април - този път се агитира лесно. Като ги питате - искате ли пак да ви вземат по левче на литър, пак газът да ви струва 133 лева, искате ли инфлацията да ви изяде и другите спестявания? Да - не. Това трябва да им говорите."

"Знаем как, но ни трябва мощна подкрепа!", завърши Бойко Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    9
    ха-ха
    Лайномир Толупеев започна пак да си приписва заслуги. Благодарим ти, че въртиш земята вече 400 милиона години. Тъпак комплексиран.
  • 6
    8
    ...
    А сега имаме спортна зала със шивашки фирми в нея, вместо спортни или развлекателно събития. Бобоковите окрадоха маса пара около нея.
  • 3
    7
    Мунчо
    Тиквомире, хапчетата!
  • 7
    6
    Иван
    И на това ако викат спортна зала, отвратително местенце, неуютно и студено,по добре я затворете!Цялата работа на ГЕРБ е скапана,и детските градини скапани направени и болници в ужасно състояние,и спортни зали!За затвор сте,и строг!Некадърни боклуци!
  • 19
    5
    въпрос
    И какво се случва в тази огромна, празна и интериорно недовършена зала? Колко събития има годишно?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари