Бойко Борисов като Никола Петков, или къде е дъното

0
Реплика на вътрешния министър взриви парламентарната група на ГЕРБ
Реплика на вътрешния министър взриви парламентарната група на ГЕРБ

Реплика на вътрешния министър взриви парламентарната група на ГЕРБ

В парламента Тома Биков обвини вътрешния министър Бойко Рашков, че е бил шеф на националното следствие в най-мутренските времена, а се опитва сега да е морален стожер на нацията: „През 90-те години аз съм бил ученик, а Вие шеф на Националната следствена служба. Не знам какво сте правили там, но си спомням, че Ви сваляхме с камъни. Аз също съм бил на протести. Моите протести бяха срещу г-н Рашков, срещу Жан Виденов“, каза той.

 

Що се отнася до мутренските времена, съжалявам само, че не се справихме с Вашия лидер, но има време!“, отговори му Рашков.

Репликата на вътрешния министър взриви парламентарната група на ГЕРБ, пишат Доротея Дачкова и Людмил Илиев във вестник Сега.

В защита на Борисов скочиха Тома Биков и Маноил Манев. Биков потърси сметка на Рашков защо не се е справил с Георги и Васил Илиеви и Илия Павлов. А Манев се възмути, че Рашков заплашва действащ политически лидер. Идеята доразви Томислав Дончев: През 1947 г. от тази трибуна Георги Димитров казва на Никола Петков: Вие отивате в затвора!

Днес министърът на вътрешните работи тук каза, че ще се справи с един партиен лидер и единствената историческа аналогия, която мога да направя, е казаното от Георги Димитров през 1947. Днес ударихте дъното!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Петима Петко не чакат! - казали медицинските сестри и започнали операцията без хирурга.

Харесай Дунавмост във Фейсбук