Бойко Борисов: Категорично осъждам поведението на "Възраждане"

0
Темата ГЕРБ - "Възраждане" не съществува, заяви Борисов
Темата ГЕРБ - "Възраждане" не съществува, заяви Борисов Видео: БНР

Темата ГЕРБ - "Възраждане" не съществува, заяви Борисов

"Категорично осъждам поведението на "Възраждане", свързано с агресията, инакомислещите, провокацията и езика на омразата", настоя той в кулоарите на Народното събрание и продължи: "Тези, които ги подкрепят са български граждани, и всеки може да прецени дали да ги подкрепя повече. Но темата ГЕРБ - "Възраждане" не съществува и ние сме против това, което се случва във Варна, в София, особено агресията, побоищата. Има достатъчно текстове по Наказателните кодекси, където хулиганство и всяка такава проява може да бъде наказана".

Пред журналистите той си пожела и бързо да забрави вчерашната лидерска среща с "Продължаваме промяната - Демократична България".

"Не обичам да изнасям неща от кухнята, разбрахме се, че ще се срещнем във вторник", допълни той, предава БНР.

Борисов обаче обяви за безрезултатна провелата се среща, на която трябваше да бъде уточнен документът за препотвърждаване на подкрепата за правителството.

"Колкото по-бързо забравим за нея, толкова по-добре, препоръча той" и обясни:

"Тя не произведе нищо, освен още една нова разделителна линия, която е помпозната проява за издигане кандидат-кмет на София месеци преди изборите. Всеки има право да издига кандидат за кмет, но когато вечерта чуя, че "Борисовата държава" - отпреди три години приказки се употребяват, въобще не им коментирам и кандидата, но в момент, в който ние максимално усилия трябваше да положим, да изберем управленска програма и бюджет, не го обсъждаме изобщо. От нас се иска само да натискаме копчето, доколкото разбрах.

Според Борисов, лидерските срещи са лидерски, когато там се събират по 10-15 човека:

"Там нищо не се решава. След говоренето снощи останах много озадачен. Два часа говорихме как да работи правителството по-добре".

Борисов изтъкна, че срещата е породила само още една разделителна линия - "помпозната проява" за издигане на кандидат за кмет на София, месеци преди изборите. Повод за недоволството му станаха критиките към управлението на ГЕРБ в София, отправени по време на представяне на кандидата за кмет на столицата на ПП-ДБ:

"След изговореното снощи аз останах много озадачен, защото два часа говорихме как да направим да работи правителството по-добре и тука веднага ще бъде логичен въпросът: „През тези години, когато те управляваха, даваха ли пари за детски градини, за училища в София, за продължението на дъгата“, и, ако не са го правили, с умисъл ли са го правили към софиянци. Нали разбирате, сега, малко отново се измества темата - ден, в който искат да говорим за регулатори, и тогава ние също ще тръгнем към предизборна кампания".

"Шефът на НАП ли е на Борисов, шефът на Митниците ли е на Борисов? В момент, когато трябваше да положим усилия за бюджет и управленска програма, от нас се изисква само да натискаме копчето. Хубаво е председателят на ДАНС и ЦИК да предложат добри кандидати за заместници, за да не се оправдава правителството за забавена информация", настоя Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    До 3
    Може да се пукнеш,но не от смях,а от яд!!Кажи нещо за оня, дето ходи в Руското посолство,ти му сложи определението,макар че си има...
  • 6
    4
    ???
    Значи герб може да бие демонстранти срещу тях, но другите не може да бият депутати, особено ако са от герб+пп
  • 4
    3
    12345
    Ама изцъкления педераст е ходил на среща с украинския посланик? Ще се пукна от смях. Единственото нещо, което обединява педераст и бивша проститутка е че и двамата са луди за пишки. Затова и пращст педераст за преговори, защото проститутката не може да му въздейства по никакъв страничен начин, ако ще да бъде облечена с халат на японска гейша. Ако кирито отиде ще стане лудо кръвосмешение. Особено ако хохлата си нарисува тънък мустак в стил лена хищна хиена.
  • 2
    2
    Дора Петрова
    Глупости! ПП Възраждане гласуваха със "за" създаване на комисия за имунитетите!
  • 2
    1
    Дора Петрова
    Странно! Българския д-р Менгеле нали е от ГЕРБ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари