Бойко Борисов: Имаме много ясна задача – правителство между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

0
Друг вариант няма и днес ще направим правна и финансово-бюджетна комисии от двете партии, разкри още Борисов
Друг вариант няма и днес ще направим правна и финансово-бюджетна комисии от двете партии, разкри още Борисов

Друг вариант няма и днес ще направим правна и финансово-бюджетна комисии от двете партии, разкри още Борисов

"Днес ще направим правна и финансово-бюджетна комисии от двете партии, за да видим какъв бюджет би бил устойчив за държавата и да потърсим голямо мнозинство. Забавянето на избор на председател е полезно, за да може да се спечели време тези комисии да поработят да намерят още общи неща между нас. Искам да направя правителство с ПП-ДБ, това е най-доброто за България. Ако това не стане, има и друг план". Това каза в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде NOVA.

По думите му в изказванията на Петков и Василев има повече конструктивност. "Нашият основен приоритет и най-стабилното, което би се получило е правителство между ГЕРБ и ПП-ДБ. Сред нашите задачи е да опитаме да направим правителство между първите две партии. Правим всичко възможно въпреки Атанас Атанасов да го направим. Те явно не си и говорят. Денков и Гюров дойдоха при мен, разбрахме се да излъчим преговорни групи, работиха три часа следобед. Последното, за което си мисля, е великденска ваканция", заяви той. И допълни, че ГЕРБ искат да са честни, затова не приемат ротационно председателство на НС.

Според него Атанасов е споменал името му 60 пъти в ефира на медиите. "Безотговорно към парламента е Лена Бориславова да се откаже от депутатското си място", смята Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    12
    Иво
    Всичките да боклуци,от боклук по голям боклук!Алчни дрипльовци!Продажни души!
  • 5
    11
    До 1
    Задачата от руското посолство не я одобриха...
  • 1
    10
    Frewy
    Хитра лисица! Няма да ти се получи! До вчера с кофите излива помия срещу ПП-ДБ,а днес искаш подкрепа! Опсии! Че те нямат ли чест и достойнство и как си я представяш тая работа,след като ти лисугер им свали правителството,тъкмо когато нещо започна да се променя към по добро?! Настъпиха те по мазолчето!
  • 5
    9
    7 е Костадинов
    ВЪЗРАЖДАНЕ и творчество в ПСУВНЯТА !
  • 4
    8
    Всичките от ГЕРБ
    преди време гласуваха против тогавашния председател на НС МИНЧЕВ , а се искат всичките от ПП , дори и Минчев вкл. да гласуват за техния.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари