Бойко Борисов: Имам един порок

0
Борисов: Постя от две седмици и е ужас. Нощ не виждам като съм гладен
Борисов: Постя от две седмици и е ужас. Нощ не виждам като съм гладен

"Имам един порок, много обичам да ям. Сега постя от две седмици и е ужас. Нощ не виждам като съм гладен". Това заяви с присъщия си стил на хумор премиерът Бойко Борисов на въпрос на журналисти дали споделя мнението на опозицията, че Реформаторският блок „преяжда с власт”.

„Имаме ясни отношения с Реформаторския блок, не считам че трябва да се използват такива термини като "преяли", "изчегъртали", "извили ръце” - там, където партиите имат добри кадри, назначаваме. Не ги броя дали са повече или по-малко, нямаме формула с коефициенти колко трябва да получат за своите 8-9%”, добави вече сериозно премиерът. Борисов даде спонтанен брифинг на крак след
на книгата на председателя на фондация "Конрад Аденауер" Ханс-Герт Пьотеринг, на което бе гост.

Той сподели още, че Меглена Кунева  му е направила „добро предложение за ДАНС от името на Реформаторския блок" и, че има готовност да съобщи името на новия председател на ДАНС, но ще го направи следващата сряда на заседанието на Министерския съвет. Още в същия ден, предложението ще бъде пратено и на президента за издаване на указ за нзначение. От вчера върви неофициална информация, че за поста ще бъде предложен Димитър Георгиев, бивш зам.-министър на вътрешните работи в първия мандат на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари