Бойко Борисов: Има 100% шанс за формиране на редовен парламент

1
По-вероятно е да има правителство с третия мандат, смята лидерът на ГЕРБ
По-вероятно е да има правителство с третия мандат, смята лидерът на ГЕРБ

По-вероятно е да има правителство с третия мандат, смята лидерът на ГЕРБ

"Има 100% шанс за формиране на редовен парламент". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция на партия ГЕРБ в централата на партия в София, предава NOVA.

По-вероятно е да има правителство с третия мандат, смята Борисов. Според него третият мандат трябва да отиде там, където ще има правителство и това трябва да се изговори при президента.

По думите му “сега имаме много добре работещ парламент”.

“Антикорупционна коалиция - ГЕРБ,БСП, ДПС, ДБ, БВ - приети в правна комисия и двата закона на ПП и на Министерския съвет. Огромна антикорупционна коалиция. Тук буди недоумение - ПП не участват в правна комисия по техния закон, а в комисията за МВР г-н Петков предлага да не се разглежда изобщо. Сиреч - основната им опорка в предизборната кампания я заличих с един замах”, коментира лидерът на партията Бойко Борисов.

Той коментира и военната помощ за Украйна. “Украинското знаме седи от първия ден в централата на ГЕРБ. Огромно мнозинство, огромна коалиция - 175 "за". Тук също буди недоумение, че само 44 депутата от ПП са го подкрепили. "Против" коалицията "Възраждане” - БСП”, допълни Борисов.

Дайте да върнем доверието в машините!”, призова Борисов. “Ние не бързаме за избори. Но поехме ангажимент да подкрепим този разговор”, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    ROCK AND ROLL
    ЩЕ ИМА НО САМО С Г Е Р Б !
  • 2
    3
    До 1и2
    Слава на БКП ! Да живее Развитото социалистическо общество ! Искаме си СИВ и Варшавския договор ! Долу САЩ и прогнилия капитализъм ! Искаме '' Вечна дружба със СССР ! Искаме цялата власт в ръцете на АБПФК , т.е. .... в ''пролетариата'' ! Е , харесва ли Ви ? Помислете малко !
  • 4
    2
    daskal
    Българското общество допусна да бъде ПАК излъгано от американски агенти/шпиони! Сънародници, толкова ли не виждате, че пп-тата, герб, дб-тата (ристюфци, мирчефци, атанасофци), итн-та, бсп (крайно дясна партия) са американски партии, продукт на цру на сащ, финансирани от фондация "америка срещу България" и са ръководени от американското посолство?! Докога ще допускате тези изброени партии да влизат в парламента, като са американски партии?!
  • 6
    1
    Ммм
    Дебил алчен нещастен
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари