Бойко Борисов: Хората очакват от нас да кажем „Стъпваме здраво и ще ви извадим от кризата"

3
Лидерът на ГЕРБ  призова служебния кабинет да обяви финансовото състояние на държавата​ преди изборите
Лидерът на ГЕРБ призова служебния кабинет да обяви финансовото състояние на държавата​ преди изборите

Лидерът на ГЕРБ призова служебния кабинет да обяви финансовото състояние на държавата​ преди изборите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска преди изборите служебният кабинет да обяви какво е финансовото състояние на държавата. Целта е партиите да са наясно с бюджета преди да влязат в преговори за съставяне на редовно управление на страната.

„И президентът Радев, и финансовият министър, са длъжни да извадят състоянието на бюджета, защото според мен потреблението се е сринало, а дефицитите са 7 - 8%. Хората очакват от нас да кажем „Стъпваме здраво и ще ви извадим от кризата”, поясни той.

Ето какво написа още Бойко Борисов във фейсбук:

"Президентът Радев и финансовата министърка са длъжни да извадят реалното състояние на бюджета. Инфлацията е чудовищна. Цените летят нагоре. Спекулата процъфтява. Какво евро очакваме след като Асен Василев помпаше инфлацията?

Къде са онези 600 инвеститора? Къде са електромобилите? Къде са мостовете и самолетите до Скопие? Нали такива неща обещаваха Кирил Петков и Асен Василев.

Пътят до Видин щеше да е готов отдавна, ако управляваше ГЕРБ. 2 години нито стотинка не е усвоена по европейските еврофондове. Хаос, разруха, застой! Общините са в такава безизходица, че дори не могат да си платят уличното осветление".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Fuklyo
    Видяхме безграничните ви възможности -12 години! И тоя да спре, като развален грамофон,да ръмжи едно и също!ХОРА,ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! ВЪН ОТ ВЛАСТТА!!! БЕЗАПЕЛАЦИОННИ ЛЪЖЦИ,ИЗМАМНИЦИ,МАНИПУЛАТОРИ И КРАДЦИ!!!
  • 4
    5
    ГЛАСУВАЙТЕ, ХОРА!!!
    Видяхме 12 години как ни "вадихте от кризата", пълнейки чекмеджетата с пачки и кюлчета, че да има за лилавите платени избиратели от Селяметя и за метерсата и копелето в Барселона! Никога повече ОПГ ГРОБ=ДПС във властта!
  • 7
    4
    Лора
    Вие всички от ГЕРБ сте за затвор,само кражби,Льжи и измами ! Престъпници!
  • 13
    3

    Ти ни вкара в кризата, палячо!!!!
  • 4
    2
    СИК
    Кирил Петков и Асен Василев щяха да направят всичко, което обещаваха, ама вие, мутро СИКаджийска, вие,- герберастките неграмотни и корумпирани простаци ги свалихте, защото затвориха и твоето чекмедже, и много други! Добре бе, Мутро СИКаджийска и престъпник от подземния свят, на когото братя Маргини оказвали "високата чест" да им премита гаража и да разхожда кучето им,, вие защо не направихте всичко това за цели 12 години, в които управлявахте, пардон - в които грабехте и със задниците си и доведохте народа ни до просешка тояга?! И защо, заедно със Сакатото чудовище от Учиндол и отколешните ви ортаци от ДъПъСъ-то изпълнихте мократа поръчка на Кремъл, смъкната ви от селяндурина от Славяново, кремълски лакей и национален предател?! И защо точно ти, дето го плюеше и обиждаше по най-просташки начин, сега му лижеш задника?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари