Бойко Борисов: Гледам, че изобщо не се оправят мантинелите, никаква безопасност

1
Борисов е на разходка с младежите от ГЕРБ на Перперико
Борисов е на разходка с младежите от ГЕРБ на Перперико

Бойко Борисов отново тръгна на обиколки в страната.

Той е на разходка с младежите от ГЕРБ на Перперикон, където поздравиха проф. Овчаров, който разказа на младежите историята на селището.

"Професорът говори колко много е направено. А вие видяхте в парламента здрава коалиция. А защо не направиха правителство, след като има и мнозинство за бюджета. Не беше разяснено на хората, че актуализират миналогодишния бюджет. Логиката е, че партиите, които гласуваха, водени от ДПС, гласуваха само за няколко месеца бюджет. А защо не го направиха за цялата година, да видим сметките как ще им излязат. Само направиха изборите на Радев. 135 млн. лв. грешно похарчени пари за новите избори.

А за пътищата и цялата пътна безопасност - 100 млн. лв. и гледам, че изобщо не се оправят мантинелите, никаква безопасност.

Как ще направят правителство. Обвиняват се в купуване на депутати, палячовци се наричат. Другите пък обявиха, че третите са прасе касичка и само митниците ги интересуват. Е, как за 3 месеца ще се заобичат. Тогава няма да направят правителство и Радев ще обвини партиите и ще излезе сух", коментира Борисов на въпрос за предстоящите избори и припомни, че стоят 3 млн. ваксини, а пандемията не стихва, защото хората не се имунизират.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари