Бойко Борисов: Факт е, че сме ограбени

1
Бензинът и нафтата стигаха над 4 лева при дерогация на най-евтиния петрол
Бензинът и нафтата стигаха над 4 лева при дерогация на най-евтиния петрол

Бензинът и нафтата стигаха над 4 лева при дерогация на най-евтиния петрол

Моите очаквания са да спре ограбването от джобовете на българите от бензина и нафтата - още от миналата година. Това каза Бойко Борисов от полигона "Ново село".

"Бензинът и нафтата стигаха над 4 лева при дерогация на най-евтиния петрол. И какво се оказа, че докато управлявахме ние половината петрол е бил руски, а в същото време на санкции и война - преработката на руския петрол е стигнал 100% и са реализирани огромни печалби. От джобовете на българите са измъкнати реални левове", допълни той.

Според него това е политиката вече втора година и категорично заяви, че ГЕРБ-СДС искат да спрат дерогацията.

"Знаят, че ви ограбват, подкрепя се това. Късат си ризите, буквално ще падне правителството, ако падне дерогацията. Излиза, че става въпрос за милиарди левове. Факт е, че сме ограбени", заяви Борисов.

Според Бойко Борисов ПП-ДБ са загубили на изборите. "Да си го кажем честно - в София, ако не ги бяхме подкрепили, нямаше да имат кмет. Във Варна ние направихме грешка", каза лидерът на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Мунчо
    Тиквомире, хапчетата!
  • 1
    4
    фена на Путин
    Да, факт е. От теб и ОПГ Герб. Ибахте майката на поколения наред.
  • 2
    3
    Bonkerz
    Навремето уж бяхме по-добре от Румъния, а по времето на Боко тя ни остави далеч зад себе си, докато ние тъпчем на едно място. Заради тоя Тиквун имаме много пропуснати ползи, а Лукойл ни краде от 15+ години, през мн от които управляваше точно Боко, но си мълчеше.
  • 13
    2
    Безобразие
    Кой те е ограбил тебе бе, мутро?! Ти дето имаш куп имоти и кюлчета злато под и до леглото си и дето не си знаеш ни вилите, ни заграбените пари, ти ли ще казваш кой бил ограбен! Ти, дето ограби целия български народ и дето ограби бъдещето на децата ни? Ти, дето ограби нашето спокойствие и щастие и правото ни на справедлив живот с нормални доходи? Ти ли, дето се събра с мафиота Пеевски и с некадърниците от ПП-ДБ? Ти ли ще ни даваш акъл?! Вземи се гръмни или се скрий някъде и не се показвай никога и никъде повече, ако не искаш да те гръмнат!
  • 7
    1
    Тоз
    Позавати ли го Бати Бойко или както го викат Мушингията ама страшен си в лакардийте шапка ти свалям .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари