Бойко Борисов: Скандалът с "Лукойл" може да срине правителството

2
Бъдещето на кабинета зависи от срещата с националния съвет на ГЕРБ утре
Бъдещето на кабинета зависи от срещата с националния съвет на ГЕРБ утре Снимка: Facebook

Бъдещето на кабинета зависи от срещата с националния съвет на ГЕРБ утре

Скандалът с "Лукойл" може да стане причина за проваляне на правителството. За това предупреди лидерът на ГЕРБ - Бойко Борисов. Според него българските граждани са били ограбени с милиарди заради свръхпечалбите на "Лукойл".

"Вследствие на политиката българите са ограбени, а някой извън България се е възползвал. Това също го казахме, че те работят за някой друг. Това, че е ограбен българският народ с бензина и нафтата, хубаво ли е?", заяви лидерът на ГЕРБ.

Бъдещето на кабинета зависи от срещата с националния съвет на партията утре.

"Ще търсим начин да разграничим много ясно това, което подкрепяме. Вадят пари от българските джобове за бензин и нафта, за да се възползва някой в чужбина - това трябва да го спрем", добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ каза още, че настоящото редовно правителство дължи съществуването си на напрегнатата геополитическа обстановка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Народът беше ограбен с милиарди от Лукойл по време на управлението на ГЕЙРБ. Какво се правят на ударени тия русоидни продажници?! Сега с раздухване на несъществуващ проблем искат да прехвърлят вината си на ПП-ДБ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари