От ГЕРБ предлагат да бъде въведен таван от 2,70 лева за литър бензин

1
Ние предлагаме таван от 2,70 лв. и се надяваме, че партиите, които не са корумпирани ще ни подкрепят
Ние предлагаме таван от 2,70 лв. и се надяваме, че партиите, които не са корумпирани ще ни подкрепят Снимка: БГНЕС

Ние предлагаме таван от 2,70 лв. и се надяваме, че партиите, които не са корумпирани ще ни подкрепят

ГЕРБ предлага да бъде въведен таван от 2,70 лв. за литър бензин, за да бъдат компенсирани справедливо всички потребители, съобщава БНР.

За предложението ще се търси подкрепа в рамките на този мандат на парламента, обясни лидерът на партията Бойко Борисов:

"Защо примерно колата, която ми е на лизинг, няма да ползва отстъпка 25 стотинки, а от моите данъци ще отиват за някой, който ще ползва? Къде е правдата, къде е равенството, каква е тази мярка? Или са си направили пак далавери с бензиностанциите? 1,20 лв. крадат“, посочи Борисов и допълни:

"Защо едни хора ще плащаме на други отстъпката? Ние предлагаме таван от 2,70 лв. и се надяваме, че политическите партии, които не лапат, не са корумпирани от далаверата с нафтата и бензина, ще ни подкрепят".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Четете, четете!
    „Пенсионерите живеят твърде дълго“, каза Кристин Лагард – Стягайте се, ваксините идват! http://www.budnaera.com/2007-02/2007-11-29_12.html
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари