Бойко Борисов: Дъщеря ми пометна от стрес

1
Дъщеря му Венета му била бременна по време на скандалния му арест
Дъщеря му Венета му била бременна по време на скандалния му арест

Дъщеря му Венета му била бременна по време на скандалния му арест

Припомняме, че Бойко Борисов стана дядо за трети път на 3 ноември. Дъщеря му Венета го дари с внучка Виктория, а цялата ѝ бременност баща ѝ успя да запази в абсолютна тайна.

Лидерът на ГЕРБ разкрил пред журналистката на ПИК Соня Колтуклиева, че семейството му е преминало през драматични моменти в последните месеци. 

„Какви хора са тези, кажи ми?!

Дори едно „извинявайте“ не казаха! Не показаха неудобство, че бяха изпратили полицаи да ни арестуват пред децата и внуците. Защо бяха тези демонстрации?!

Много, много, много съм щастлив, че вчера (бел. ред. – 3 ноември) дъщеря ми роди и двете с бебето Виктория са добре. Не мога да ти опиша какво преживях на 17 март като баща – знаех вече, че дъщеря ми е бременна, а беше пометнала преди това от стрес. Казах ѝ: спокойно, миличка, искам да се успокоиш и да си легнеш, аз ще се оправя. Оставих я превита на две на прозореца да гледа как ме отвеждат… Никога нямаше да им простя, ако нещо се беше случило с нея. Никога! Не желая сега хората да ме съжаляват. Искам да мислим всички как да се подобри животът на българите. Това е най-важното за политиците“, каза Борисов.

Той поздрави дъщеря си Венета за щастливото събитие и в своя фейсбук профил, където към тяхна обща снимка от семейната трапеза в дома им в Банкя написа: „В чест на победата Венета роди Виктория! Да е здрава и да побеждава! Браво, тате!“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Авс
    Да не пометне и той. Тиквата е голям профан. Язък че ни управлявал 12 години този бай Ганьо.
  • -7
    6
    Зозо
    Как не ви е срам да обиждате Бойко безсрамници
  • 0
    5
    Мунчо
    Не вярвам изобщо на Тиквомир. Възможно е да е измислил и аборта на дъщеря си. Той наистина е способен на такова нещо. А ако е истина, да потърси вина в себе си, но няма да го направи, защото е нагъл цървул. На Тиквомир все други са му виновни. Изрод от най-долнопробен вид.
  • 14
    4
    Георги Георгиев
    Бойко Борисов трябваше отдавна да лежи по затворите, а не да се показва по телевизии и медии и да ръси глупости и да се прави на много загрижен за България, на много консенсусен, както и да предизвиква умиление и съчувствие, заради онкологичното заболяване на сестра му или несполучливата бременност на дъщеря му. А защо не се запита колко от днешните млади хора на България ще останат тук и ще раждат тук. Това са синове и дъщери на хора, които той управляваше диктаторски и внуци на хора, които той ощетяваше и обиждаше постоянно през 12-те си години абсолютна власт. Много от тези млади хора ще родят на запад, а много други изобщо няма да родят, защото нямат пари да гледат бебе или нямат сигурна работа и доходи. Така че, нека Борисов не се прави на кротко агънце, защото вълкът козината си мени, но нравът- никога!
  • 6
    3
    Песимист
    А само като чуя за Соня Колтуклиева и .......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари