Бойко Борисов: България изнася огромно количество оръжия за Украйна

1
Борисов призова Мария Габриел да не позволява да има посредници при търговията с оръжия
Борисов призова Мария Габриел да не позволява да има посредници при търговията с оръжия Снимка: Фейсбук

Борисов призова Мария Габриел да не позволява да има посредници при търговията с оръжия

"От първия ден на войната България изнася огромно количество оръжия за Украйна. Колко милиона снаряди и оръжия са изнесени там? Цената от завода до Украйна е на 100% завишена, най-ниската е 20% комисионна, средната е 40. Предложихме директно да се дава от завода на Украйна. През тези години имаше много богати посредници". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предава NOVA.

Той се обърна към Мария Габриел и я призова да не позволява да има посредници при търговията с оръжия, защото така се генерира голяма корупция.

"Докато нямаше война, сме водили най-балансираната политика между Изтока и Запада. От момента, от който Русия се превърна в Путинов режим и нападна Украйна, ние имаме само едно място - на евроатлантическата общност и и демокрацията, не можем да подкрепим агресията. Режимът на Путин и частните армии убиват украинските граждани, това е чудовищно.", допълва Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари