Бойко Борисов: Аз го возех Дейвид сам с джипката

0

Премиерът Бойко Борисво лично е возил днес британския си колега Дейвид Камерън.

"Аз го возех Дейвид сам с джипката. За да види по-добре границата. Да разгледа планините, условията при които работят българските граничари", разкри Борисов подробности в "Панорама" по БНТ от днешното посещение на двамата на българската граница с Турция.

"Забранено е, но така той по-добре почуства как работят българскитe граничари", допълни премиерът.

"Дейвид ми е приятел. Толкова години работим заедно, няма нwжда от похвала", коментира Борисов думите на британския премиер, че България е пример как се охранява външна граница.

Бойко Борисов посочи още, че руската страна е разбрала, че не е редно да ни провокират.

"Вярно е, че извадиха най-мръсните ризи. Но когато президенти на Русия и Турция си извадиха такива обвинения, това не е добре за международната общност", подчерта Борисов за случващото се между Москва и Анкара.

Според думите на премиера с гъвкавата ни политика, с поведението, което има държавата ни, в момента сме добре поставени.

„Нападнах ги малко пресилено с думите „банда некадърници", призна Борисов за казаното от него за случая белия бус на Летище София и подозренията за бомба.

И продължи: „Те направиха едно риалити шоу как действа нашият антитерористичен отряд. Какво им пречеше да сложат един параван". 

"Дадохме безплатен съвет на нашите врагове как работи отрядът за борба с тероризма. Затова им се ядосах. Надявам се да са си извадили поуките", обясни премиерът.

"Пресилени са всички тези работи", отсече премиерът Борисов на въпрос смята ли, че срещу него се готви преврат. Само преди месец българите потвърдили управлението, в което ГЕРБ участва.

"Показаха силите на реформаторите, на ДПС, на БСП, позиционирането на политическите партии", припомни лидерът на управляващата партия.

"Хората искат всеки ден да им се случват хубави неща и ние го правим", заключи Бойко Борисов.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари