Бойко Атанасов: Страната отдавна върви към диктатура

1
Прокуратурата може да извива ръцете на политици и протестиращи
Прокуратурата може да извива ръцете на политици и протестиращи Снимка: БГНЕС

Предложен съм за уволнение, за това, че съм предал декларация в САЩ, че има единство между Пеевски и Гешев, сподели следователят

“Предложен съм за уволнение, за това, че съм предал декларация в САЩ, че има единство между Пеевски и Гешев. Затова няма борба с корупцията”, заяви пред телевизия 7/8 следователят Бойко Атанасов.

Атанасов коментира и провелото се съвещание на прокурори и следователи от цялата страна, като заяви, че самият той не е присъствал на тази, по думите му, масовка.

“Бяха 100 човека от цялата страна. Това не беше дебат. Бяха извикани едни хора, за да им се покаже на крак какво е становището на прокуратурата. Трябваше да има мнения и дебат. Видях страх и безумна истерия за това, което са постигнали в обществото”, заяви още Атанасов.

Следователят беше категоричен, че страната отдавна върви към диктатура, а събуждането на хората по площадите показвало, че нещата са много дълбоки.

“Ние не може да вървим към този недемократичен път. Прокуратурата може да извива ръцете на политици и протестиращи. Във ВСС виждаме зависимост”, заяви още Атанасов и допълни, че имаме главен прокурор, който е правил сбирки с Васил Божков и премиера.

“Имаме ли мафия, питат хората. Тези хора на сбирката трябва да питаме. Корупцията не е на „Женския пазар“. Тя е във властта”, завърши следователят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари