Веселина Томова: Мистър Американски посланик в България, вие мафиот ли сте?

8
Кога ще бъде целуването на пръстена ви, попита още журналистът
Кога ще бъде целуването на пръстена ви, попита още журналистът

Кога ще бъде целуването на пръстена ви, попита още журналистът

"Мистър Американски посланик в България, Кенет Мертен!

Предвид събитията в България, произведени под изключителното ръководство, логистика и диктат на Американското посолство, довели до това в България да бъде извършен МАФИОТСКИ преврат, овладял управлението на ВСИЧКИ институции в държавата, питам Вас, респективно президентът на САЩ, изпратил ви в България:

ВИЕ, МАФИОТ ЛИ СТЕ, МИСТЪР АМЕРИКАНСКИ ПОСЛАНИК КЕНЕТ МЕРТЕН?!

Ако не сте мафиот, мистър Мертен, как така вашата демократична държава, която представлявате на българска територия, организира, логистира и проведе подобно мероприятие, при което последва истинска Диктатура на Мафията?!

Можете ли да обясните, ако не сте мафиот, как така САЩ допуска държавата ни да се ръководи и управлява в сянка, зад кулисите и буквално официално от лице /Делян Пеевски/, което вие, САЩ, сложихте в санкционния списък Магнитски?!

Можете ли да обясните, ако не сте мафиот и вашата държава не е мафиотска, как така САЩ допуска другото лице Бойко Методиев Борисов, чието име криете и не оповестявате в списък Магнитски, и го правите по типично мутренски прийом – ако не слушаш те вкарваме в списъка, ако слушаш – вадим те от списъка, да управлява задкулисно и официално заедно с първото лице, което вие включихте в списъка Магнитски?!

Можете ли да обясните, ако не сте мафиот, мистър Мертен, как така допускате, организирате и логистирате подобен преврат, в който лице /Борислав Сарафов/ скандално компрометирано и свързано с лице /Пепи Еврото/, което се издирва по образувано досъдебно производство, да стане главен прокурор след мафиотска организация на комплот срещу главния прокурор Иван Гешев, включващ и атентат срещу него?!

Мафиоти ли сте вие, управляващите Америка, както и Вие, мистър Кенет, който сте посланик на САЩ в България, че напълно умишлено, последователно въведохте МАФИЯТА да управлява България на всякакви държавни институционални нива?!

Мистър Кенет Мартен, ако да влезеш /или да излезеш/ в списъка Магнитски е индулгенция за да управляваш в България, бихте ли бил така добър да сложите и нас в този списък Магнитски, та така да можем и ние да управляваме държавата, позволено от вас, с всички мафиотски средства!

Кога, мистър Кенет Мертен, ще бъде ръкополагането на ордени и целуването на пръстена Ви от страна на лицата, които инсталирахте в най-важните лостове на държавата – масонски или мафиотски пръстен ще предложите да целунат на:

Кирил Петков и компанията му – измамник, предал националната сигурност на държавата ни във вашите ръце, на чиито рамене лежат куп афери в качеството му на екс министър председател, с поискан имунитет на депутат заради измама

Делян Пеевски – включен от вашата държава в санкционния списък Магнитски

Бойко Методиев Борисов – разследван за пране на пари, държан от вас за топките дали да влиза или излиза в списъка Магнитски, в зависимост от това какво е решила вашата мафиотска държава, която овладява по мафиотски нашата държава

Борислав Сарафов – консилиери на лицето Бойко Борисов, лицето Пепи Еврото – издирван заради образувано досъдебно производство, ползващ се „доброто“ и на лицето Пеевски

Нататък лицата следват без особени изключения – депутати, политици, висши ченгета, прокурори, съдии, корумпиран ВСС, под шапката на гореописаните лица, лица като Христо Иванов и компания, например, който излиза и влиза не в списъци Магнитски, но пък в черни джипове на лица от подземния свят, както и на „бизнесмени“, срещу които има дела за далавери, но пък се ползва от благосклонна ваша протекция… И още, и още…

Мистър Кенет Мертен, всеки идиот може и да убедите, че сте демократична държава и Вие сте еманация на демократичност, която носите тук – в моята държава. Нас обаче – не.

Това, което виждаме е, че сте представител на мафиотска държава, която овлядява нашата държава чрез мафиотски преврат. Чрез продажни лица, които вие сте направили зависими, точно по мафиотски, защото са корумпирани, крадливи, но обслужват вашите користните мръсни интереси.", пише Томова в Аfera.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Кажете КОЙ и плаща на Веселина
    е аз ще ви кажа заща са такива въпросите и ! Толкова е прозрачна горката , но ще каже , НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ЖИВЕЕ ТОЗИ ЖИВОТ и то ПРИЛИЧНО ! Един вид станала КОПЕЙКИНА !
  • -3
    3
    До Веселина Томова
    Хубави въпроси, трябва да ги зададето госпожо Томова и към посланник Митрофанова и да я питате за президента Радев, за Волен Сидеров и Копейкин, за Корнела - импексова, за Николай Малинов и другите руски подлоги. Питайте госпожо Томова, питайте все така смело и откровено. Така ще разделим още повече и без това разделения ни народ. Явно на българина му харесва да е разделен. Винаги е бил такъв А на сградата на Парламента ужким пише Съединението прави силата. Това го е пишело едно време и на монетите ни. Но това е било едно време. Преди да почнем да се делим. Накрая само да не се получи да се раздели държавата ни.
  • 3
    2
    Български гражданин
    Уместни въпроси, но надали някога ще получат адекватен отговор.Тези хора са "облечени" в много власт, пари и нямат никакви скрупули.Опасна комбинация при такива индивиди, което изключва възможността някога от тях (или подопечните им) да бъде осъден и вкаран в затвора.
  • 13
    1
    💀💀💀
    Добре представен и обоснован въпрос. Да, сащ са мафиоти. И с терористи са си сътрудничали и с нарко производители и куп хора са изтрепали без съд и присъда с дронове на териториите на чужди суверени държава, без никакви разрешения и предупреждения. Защо да не бъдат категоризирани, като мафиоти ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари