Бой с бухалки пред "Олд фешън"

0
Автопатрул на Първо РУ е бил изпратен по сигнала за възникналото спречкване
Автопатрул на Първо РУ е бил изпратен по сигнала за възникналото спречкване

В Първо РУ е започнало изясняване на сигнал за скандал в заведение на ул. Пирот в Русе, станал по-миналата нощ.

Според документираното до момента на 09.12.2015 г. около 03:50 ч. в заведението "Олд фешън", 25-годишният Ц.А. от гр. Русе, в явно нетрезво състояние, нарушава обществения ред като е произвел изстрел с газ-сигнален пистолет вътре в заведението, а придружаващата го жена на 24 г., също от гр. Русе е напръскала със сълзотворен спрей клиенти и персонала на заведението.

Двамата са били изведени навън, където е възникнал конфликт и размяна на удари между Ц.А. и друг мъж Х.Б. на 21 г. Ц.А. е нанесъл няколко удара с бухалката си в ръката и крака на 21-годишния, а също така и в ръката на един от мъжете, станал свидетел на случката Н.П. на 36 г.

Автопатрул на Първо РУ е бил изпратен по сигнала за възникналото спречкване. На място полицаите са установили участниците в конфликта, както и други петима свидетели – четирима мъже и жена, които потвърждават действията на Ц.А. и приятелката му.

Според разказите, извън заведението Х.Б. успял да отнеме бухалката и газ-сигналния пистолет от Ц.А., за да не може той да ги използва повторно. От своя страна Ц.А. е заявил пред органите на реда, че след като му е взета бухалката Х.Б. е нанесъл с нея повреди на управлявания от него автомобил БМВ 320.

По случая в Първо РУ е образувана преписка, изясняването на случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари