Бой по съседски в Сливо поле завърши със счупена ръка и избити зъби

0
Съседът искал да подпали сеното, но го хванали навреме
Съседът искал да подпали сеното, но го хванали навреме Снимка: БГНЕС

В РУ – Сливо поле изясняват съседски скандал завършил с телесни травми

В РУ – Сливо поле е постъпил сигнал, че на 26 декември около 02:00 часа, 40-годишен мъж проникнал в двор на свой съсед /18 г./ с намерение да подпали помещение за съхранение на бали със сено, заради проблеми помежду им преди време. Стопанинът усетил, че съседът е в двора му и двамата се спречкали и сбили, при което с твърд предмет домакинът ударил по главата неканения гост няколко пъти, като при сборичкването той получил и травми, което наложило отвеждането му от спешна помощ в болница в Русе. При преглед са му установени счупване на лява китка, счупване на зъб и рани по главата. По негово желание е бил освободен за домашно лечение.

По случая е започната работа от служители на РУ – Сливо поле, образувано е досъдебно производство, с оглед разследване на престъпление по чл.129, ал.2, вр.ал.1 от НК.

Бързо производство е образувано в РУ – Бяла срещу водач, показал положителна проба за употреба на наркотици

 На 25 декември в 23:40 часа, по четвъртокласен път в землището на гр. Бяла, екип на РУ – Бяла е спрял за проверка лек автомобил с русенска регистрация, управляван 23-годишен мъж от гр. Борово. В хода на проверката униформените са установили, че водачът управлява колата след употреба на наркотични вещества или техни аналози, като пробата е дала положителен резултат за канабис. Мъжът е предал на служителите найлоново пликче със суха тревна маса в него, която при полеви тест е реагирала на марихуана, също и кутийка с бяло твърдо вещество, което пък реагирало на амфетамин. По случая е образувано бързо производство по описа на РУ - Бяла, срещу 23-годишния, за престъпление по чл. 343б, ал.3, и чл. 354а, ал.3, т.1 от НК.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари