Мъж удря с юмруци съседа си в квартал "Чародейка" заради силна музика

2
При преглед в болницата потърпевшият е диагностициран с разкъсно - контузна рана на горната устна и охлузвания по челото и останалите части на лицето
При преглед в болницата потърпевшият е диагностициран с разкъсно - контузна рана на горната устна и охлузвания по челото и останалите части на лицето

Служители на Второ РУ в Русе изясняват случай на съседска свада, завършила с нанесени телесни повреди

 Случката се е разиграла в нощта на 21 ноември, малко преди 22 часа. В квартал "Чародейка"  в Русе, е изпратен екип на Второ РУ, след като на тел. 112 е постъпил сигнал за възникнала междусъседска свада, при която е пострадал мъж. Там униформените са установили пострадалият мъж, който живее в апартамент, заедно с жена си и детето им, който разказал, че докато вечеряли със съпругата си и слушали музика на вратата на жилището се позвънило и когато той отворил, бил нападнат от съседа си, който му нанесъл няколко удара с юмрук в областта на лицето.

При преглед в болницата потърпевшият е диагностициран с разкъсно - контузна рана на горната устна и охлузвания по челото и останалите части на лицето. Служителите на реда са установили посоченият като нападател – мъж на 58 г.

Според първоначалната информация, поводът за спречкването е била силната музика. Случаят е документиран и е уведомен дежурен прокурор, започнало е разследване по него, в хода на образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари