Богдана Карадочева: Кралицата на шансона

1
Певицата се връща години назад, за да разкаже кой я е открил за голямата сцена
Певицата се връща години назад, за да разкаже кой я е открил за голямата сцена Видео: NOVA

Певицата се връща години назад, за да разкаже кой я е открил за голямата сцена

Наричат я Кралицата на шансона. Пяла е на една сцена с имена като Шарл Азнавур, Джоузефин Бейкър, Клиф Ричард. Това е Богдана Карадочева. Певицата се връща назад в годините, за да разкаже кой я е открил за голямата сцена, дали е простила за убийството на баща ѝ, когато е била дете, за емблематичното ѝ приятелство с Васил Найденов и още интересни неща.

Майка ми мечтаеше да съм оперна певица. Родителите ми слушаха симфонична и оперна музика. Те ме водеха на симфонични концерти и на оперни спектакли от съвсем мъничка. Съдбата обаче има своя пръст - тя казва какво трябва да стане. Вили Казасян правеше конкурс. Аз се явих, така той ме хареса и колелцето ми се завъртя”, разказа тя, предава NOVA.

Не закъснява и първият афиш с нейното име. Тогава обаче тя се представя като Богдана Иванова. „Бях Иванова, а не Карадочева, защото моето семейство имаше нелепа съдба. Случиха се разни безобразия, за които не искам да говоря, защото съм простила, но не съм забравила и никога няма да забравя. Тогава Вили ме посъветва да се казвам Иванова. След година обаче казах, че не се срамувам и станах Карадочева”, обясни певицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари