Богдан Богданов: Зад цялата тази скалъпена история стои задкулисието

0
Те целят да обезкуражат българския избирател, коментира кандидатът за депутат от ПП-ДБ
Те целят да обезкуражат българския избирател, коментира кандидатът за депутат от ПП-ДБ Видео: NOVA

Те целят да обезкуражат българския избирател, коментира кандидатът за депутат от ПП-ДБ

Водачът на листата на „Продължаваме Промяната – Демократична България” Богдан Богданов коментира темата за аудио записите, разпространени от сайта „Афера”, за които се коментира, че са от събрание на „Продължаваме Промяната” в предаването „Офанзива с Любо Огнянов”.

Това, което мога да кажа за т. нар. „записи” е, че са манипулативни компромати, които целят само едно единствено нещо – да обезкуражат българския гласоподавател. Както да отидат да гласуват, така и да задълбочат тяхната апатия и дори тяхното отвращение към българската политика. Зад цялата тази скалъпена история се цели задкулисието да запази контрола си в овладяните институции”, заяви Богданов.

Водачът на листата на „Продължаваме Промяната – Демократична България” обясни, че са качили записа в своята Facebook страница, за да покажат, че няма от какво да се притесняват.

Един от основните проблеми, които имаме е, че определени институции в държавата са компрометирани и се използват изцяло в интерес на едни или други хора. Тези записи как са скалъпени, дали изобщо някога ще разберем истината защо чак сега излизат и откъде са взети, не е ясно. Това, което е ясно обаче е, че целта е да се опорочат изборите и да се влее още апатия в българския избирател”, каза Богданов.

По отношение нивото на минималната работна заплата, Богданов заяви, че то трябва да продължи да расте. „И не само тя, ами и средните доходи на българите, защото това е начина, по който нашите сънародници в чужбина ще започнат да се връщат”, посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари