Богдан Богданов: Ще има среща между Министерството на икономиката и мобилните оператори

1
Ще използваме всички държавни механизми, за да предотвратим нерегламентирано увеличение на таксите за мобилни услуги, каза министърът на икономиката
Ще използваме всички държавни механизми, за да предотвратим нерегламентирано увеличение на таксите за мобилни услуги, каза министърът на икономиката

Ще използваме всички държавни механизми, за да предотвратим нерегламентирано увеличение на таксите за мобилни услуги, каза министърът на икономиката

Ако няма аргументи защо българските граждани трябва да плащат повече, ще използваме всички механизми на държавата, за да предотвратим нерегламентирано увеличение на таксите, каза министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов по повод индексацията на цените на мобилните оператори.

Ще има среща между Министерството на икономиката и мобилните оператори, обяви министърът пред bTV и уточни, че първата среща ще се състои още другата седмица. Богдан Богданов обясни, че от икономическото министерство искат да разберат аргументите за повишаването на цените за мобилните услуги, както и да видят финансовите резултати, печалбите и оперативните разходи на мобилните оператори.

Много ясно трябва да се обясни защо българските граждани трябва да плащат повече“, коментира министърът.

Попитан дали ще остане министър след ротацията, Богданов каза, че важният въпрос сега е да свършат работата, за която са назначени. „Ротацията е технически елемент, който обаче не трябва да е основата на нашата дискусия за бъдещето на България“, смята той, цитиран от БТА.

Богданов уточни, че още не са започнали разговори с него дали ще остане в следващия кабинет. В момента, както споделиха премиерът и вицепремиерът, има разговори на ниво Министерски съвет между двамата и с партийните групи, оценява се работата на всеки един от нас, посочи министърът. Той изрази надежда при разговорите с него да бъдат поставени и обсъдени приоритетите и целите на Министерството на икономиката, които, ако бъдат подкрепени, да бъдат изпълнени от текущия или бъдещия състав на ведомството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Всичко е по план!
    Битият си е бит, еβаният – еβан!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари