БОЕЦ: Чуждите служби нямат доверие на българската прокуратура

0
Фактът, че чужди партньорски служби уведомяват лично Наско Чобанов за заплахите към него, а НЕ уведомяват нашите служби е силен знак
Фактът, че чужди партньорски служби уведомяват лично Наско Чобанов за заплахите към него, а НЕ уведомяват нашите служби е силен знак Снимка: БГНЕС / Архив

ВЪНШНИТЕ служби отговориха на писмото на Гешев! Това е важен знак

Фактът, че чужди партньорски служби уведомяват лично Наско Чобанов за заплахите към него, а НЕ уведомяват нашите служби е силен знак!

Първо, това е знак към прокуратурата, че е тотално пробита и е неспособна да изпълнява задълженията си заради зависимостите и обвързаностите на Гешев със същите кръгове, от които идват и заплахите. Прокуратурата е част от проблема, а не от решението. Тя обслужва поръчителите, а не защитава жертвите и мишените. Може да приемем това и като отговор на писмото на Гешев. Отговор-шамар.

Второ, това е знак и към всички останали служби, че все още и към тях няма доверие. Това означава, че новите управляващи трябва незабавно да разчистят всички корумпета, калинка, ченгета и мутрагени завещани и внедрени в службите от Буда, Цветанов и Пеевски. Незабавно. Промяна с кадрите на мафията не може да се направи. МВР (всички дирекции), ДАНС, ДАТО, ДАР, НСО и тн. трябва да бъдат преосновани. И не бива да се плашим от думите "чистка" , "прочистване" и "преосноваване". Както и от думата "лустрация", чиито смисъл и съдържание трябва да се разшири.

БОЕЦ знаем, че със сигурност реакция ще има. Мафията и ДС са инвестирали много в своите кадри, като Гешев, Цацаров и тн. И те ще бранят своите марионетки, които имат за задача пък да бранят господарите си. Разчистването и отстраняването на слугите на мафията от службите и властта пък ще е най-силният знак за промяна и ще даде възможност след това да се разкрият и престъленията на мафиотските босове, като Пеевски и Борисов.

Това е.

Битката продължава.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари