Боби Михайлов си писа отличен 5,67

0
Такава средна оценка на своето над 16-годишно управление постави президентът на Българския футболен съюз (БФС) - Борислав Михайлов
Такава средна оценка на своето над 16-годишно управление постави президентът на Българския футболен съюз (БФС) - Борислав Михайлов Снимка: bTV

Отличен 5,67

Такава средна оценка на своето над 16-годишно управление постави президентът на Българския футболен съюз (БФС) - Борислав Михайлов.

По bTV два дни преди извънредния конгрес на родната футболна централа Михайлов, който е кандидат за пети пореден мандат, заяви, че БФС е прозрачна организация, а корупция във футбола ни няма.

"Работата си по справянето с развитието на българския футбол оценявам с пет, шест за прозрачността на БФС като организация и шест за справяне с корупцията в българския футбол, защото такава няма.", каза Михайлов.

"Не ми хареса мачът с Литва, но има и такива. Когато гледаш такъв мач, не е приятно, но така или иначе президентът на БФС и изпълнителният комитет са длъжни да осигурят условията за провеждането на тези двубои, подготовката. Дали са 16 години или са 2 - това няма никакво значение. Треньорите се сменят, поколенията се сменят. В момента има смяна на поколенията. Разчитам треньорът да сглоби състава, че да могат да се борят за класиране на голямо първенство."

Запитан дали е имало момент от управлението му, в който се е замислял за оттегляне, Михайлов отговори: "Беше около момента, в който и аз го усетих и с външна помощ си подадох оставката. Стоейки отстрани година и половина, видях свои грешки, видях грешки на управлението. Видях и, че може да се направи още повече, особен от човек, който е бил толкова дълго време и носи своята отговорност. Затова реших да се кандидатирам пак."

"Всички хора, които ще бъдат в залата след два дни, знаят какво съм дал и какво съм правил. С опита и поуките от грешките мога да дам нещата да продължат да се случват и да има една стабилност във футбола. От другата страна, която и да е тя, виждаме агресивно поведение. Говори се, че трябва промяна, но навсякъде трябва промяна. Става въпрос дали тази промяна ще е към нещо по-добро, или просто е за "стани да седна".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари