БМВ цопна в отводнителен канал край Русе

0
В отводнителен канал е установен лек автомобил "БМВ" без шофьор и пътници в него
В отводнителен канал е установен лек автомобил "БМВ" без шофьор и пътници в него

На 28 юли в 05.31 часа в ОДЧ при РУ- Сливо поле е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на пътя Борисово - Юделник, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе.

Местопроизшествието е посетено от дежурен наряд на РУ- Сливо поле, като на разстояние 4 км. от с. Борисово в отводнителен канал е установен лек автомобил "БМВ" с предна и задна полски регистрционни табели, без водач и пътници в него.

Със специализиран транспорт, автомобилът е транспортиран до РУ- Сливо поле. При проведените оперативно издирвателни мероприятия е установено, че колата се владее от Б.Р. на 33 години от Сливо поле. Б.Р. е представил свидетелство за регистрация на МПС - немски образец и е заявявил, че е закупил автомобила от Германия.

Извършен е оглед на автомобила, при който е установено, че номера на рамата съвпада с номера на представеното от Б.Р. свидетелство за регистрация на МПС - немски образец, а полските регистрационни табели не са за тази кола. По случая е образувано досъдебно производство, съобщават още от ОД на МВР.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари