БМВ се заби в бетонна ограда в квартал "Родина"

0
22-годишният шофьор е с натъртвания по цялото тяло и главата
22-годишният шофьор е с натъртвания по цялото тяло и главата

22-годишният шофьор е с натъртвания по цялото тяло и главата

На 16 август около 12:10 часа в гр. Русе на ул. "Шипка", до №74, лек автомобил БМВ се е блъснал в бетонна ограда на имот и при инцидента е пострадал шофьорът. Изпратените на място полицейски служители са изяснили, че колата е управлявал 22-годишен, който вследствие на движение с несъобразена със състоянието на пътната настилка и градуса на десен завой скорост, се е отклонил вдясно по посока на движението си, където се е блъснал в оградата.

Шофьорът е бил откаран с линейка в болница, откъдето после е освободен след преглед с диагноза - натъртвания по цялото тяло и главата.

Произшествието е документирано по административен ред с причина - несъобразена скорост. Пробите на водача за алкохол и наркотици са дали отрицателен резултат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    2
    СвръхАз
    .....глей ко прай на втора!
  • 15
    1
    Джигитите ...
    " ...колата е управлявал 22-годишен..." - поредният посерко.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари