БМВ общността се събра в Русе за откриване на новия сезон

6

Събитието, освен развлекателен, имаше и благотворителен характер

На Русенския кей днес се събраха стотици фенове на марката БМВ, за да отбележат началото на сезона.

Официален гост на събитието, организирано от "БМВ Тийм Русе", бе зам.-кметът Златомира Стефанова, която отправи поздравление към организатори, участници и публика: „Нека този нов сезон бъде изпълнен с множество вълнуващи срещи, споделени моменти и емоционални изживявания. Насърчавам ви да бъдете пример за младите шофьори и ви призовавам да карате отговорно и безопасно.“ Тя пожела на организаторите и нови креативни идеи за откриването на сезона през следващите години.

От своя страна екипът на „БМВ Тийм Русе“ благодари на Община Русе за съдействието и на рекордния брой спонсори и партньори, подкрепили събитието.

Освен официалните гости на откриването на сезона присъстваха и представители на клубовете от София, Варна, Велико Търново, Шумен и Пловдив, както и гости от Румъния.

Любителите на автомобилната марка имаха възможност да участват в разнообразни забавления, игри, както и да разгледат най-новите и най-старите, както и най-иновативните и атрактивни модели на марката.

Събитието, освен развлекателен, имаше и благотворителен характер – в специална кутия за дарения бяха събирани средства за 51-годишната русенка Елена Симеонова, която се бори с онкологично заболяване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    daskal
    Ето за какво е подходящ т.нар. кей - за паркинг. И то докато не е напекло много.
  • 7
    4
    Спокоен
    Гоня 40-те. Карам наистина БМВ. Не членувам нито в един клуб /дори и виртуално/. За към 20 години имам един фиш за непоставен колан и акт за превишена скорост /табелата за населено място в гюрлюка, населеното място някъде на 3 километра в дясно/. И какво сега? Да се сатанизираме ли?
  • 4
    3
    Ахмед Доган
    Контейнери
  • 8
    2
    хахахах
    Ебаси селяндурите. Вижте ги на първата снимка.
  • 4
    1
    Минувач
    Глътнипишльовци дереците ви чакат в новия сезон!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари