Блокирали спирачки са довели до трагедията с Георги Георгиев?

2
Приятели на загиналия пилот изказват съболезнования в социалните мрежи
Приятели на загиналия пилот изказват съболезнования в социалните мрежи

На трасето е имало медицински екипи и огнеборци, които веднага са оказали помощ, но за съжаление пилотът вече е бил издъхнал

Блокирани спирачки на състезателното "Субару" са най-вероятната причина за трагедията в планинското рали "Благоевград", където загина един от участниците - състезателят от София Георги Георгиев, информира вестник "Труд".

По време на втората си тренировка към 16:30 часа, Георгиев финиширал преди самото село, преминава финала и най-вероятно заради блокирани спирачки колата му се завърта надясно и се удря в бетонна стена откъм мястото на шофьора. Пилотът издъхва на място.

Вижте снимки от мястото на инцидента 

На трасето е имало медицински екипи и огнеборци, които веднага са оказали помощ, но за съжаление мъжът е бил вече мъртъв.

Георги Георгиев е състезател на "АСК Грийн Фокс Мотоспорт" от София. Днес бе даден официален старт на състезанието Планинско изкачване „Благоевград” 2021.

Събитието бе уважено от Камен Михайлов, председател на Автомобилна федерация на България, главният секретар на Автомобилната федерация на България, Калоян Станчев, Елвис Георгиев, председател на техническата комисия на федерацията, както и лицата, който ще администрират проявата, комисари, наблюдатели и отговорници.

Приятели на пилота се сбогуват с него в социалните мрежи:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари