Близо 90 мигранти са открити в камион в РСМ

1
Смята се, че мигрантите са влезли нелегално от Гърция
Смята се, че мигрантите са влезли нелегално от Гърция

Полицията в Република Северна Македония съобщи, че е открила 87 мигранти в камион в южната част на страната и е арестувала двама души за трафик на мигранти, предаде Асошиейтед прес.

Мигрантите са били открити рано сутринта в събота при рутинна проверка на магистрала близо до град Гевгелия. Сред тях има 45 сирийци, 39 пакистанци, двама граждани на Конго и един индиец, предаде БТА.

Двама македонски граждани са били арестувани. Те може да бъдат осъдени на до пет години затвор, ако бъдат признати за виновни.

Смята се, че мигрантите са влезли нелегално от Гърция, като са искали да стигнат до Сърбия и от там да продължат за Западна Европа.

Заловените чужденци са изпратени в център за прием на мигранти в Гевгелия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари