Близки търсят истината за смъртта на мъж, починал след побой

1
54-годишен мъж от село Дамяново почина след побой от свой съсед
54-годишен мъж от село Дамяново почина след побой от свой съсед Видео: NOVA

54-годишен мъж от село Дамяново почина след побой от свой съсед

Габровско село е в шок след смъртта на местен жител, пребит дни по-рано от съседи. Случаят е от средата на месец май, но смъртта на мъжа настъпва след няколко дни. Близки на починалия обвиняват съседите си в агресия и настояват за справедливост. Окръжната прокуратура в Габрово се е заела със случая, съобщи NOVA.

На 12 май той отива да се срещне със свои съседи, за които се предполага, че са му дължали пари, още на входната врата те започват да му нанасят удари. Според роднина на починалия той никога не е бил агресивен. В болницата мъжът е изпаднал в кома, след това е починал.

От аутопсията ставало ясно, че смъртта му е настъпила следствие от побия, твърди роднина. Съседите, които са обвинени в тежкото престъпление, обясняват, че са "опитали да защитят семейството си": Човекът е болен, той е шизофреник, прикриват истината и искат да изкарат, че съм го убил".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари