Близки издирват 22-годишния Иво Арнаудов

0

Той е пристигнал от чужбина за празниците на 18 декември

Близки и приятели издирват през социалните мрежи 22-годишния Иво Арнаудов, който на 23 декември излязъл до магазина и повече не се прибрал. Младият мъж е роден във Велико Търново, но от 4 г. живее при баща си в Ротердам. Двамата се върнали от чужбина на 18 декември, за да посрещнат празниците в Габрово. На 23.12.2022г. Иво излиза до магазина и следите му се губят.

"В интервала 18.12-23.12 Иво е постоянно с баща си. Не е ясна причината за изчезването му. Иво не е имал пререкания с близките си. Те не са забелязали странно поведение или да е споделял за някакви проблеми", каза братовчедка му Габриела Караиванова, цитирана от в. "24 часа"

Странната история се заплита още повече от постове, че Иво е кацнал със самолет в Лондон на Бъдни вечер, часове след като е изчезнал.

"Близките му разбират от онлайн банкирането, че ден преди да изчезне, е закупен самолетен билет. Част от неговите приятели споделят информация, че знаят, че е в Англия, после казват, че не са сигурни. От семейството потвърдиха, че Иво е излетял за Лондон, но нямат информация дали е задържан на летището, тъй като няма червен паспорт. Чакат допълнителна информация от властите в Англия", допълни Габриела.

Младият мъж е обявен за издирване чрез МВР. Междувременно в местните групи в Габрово и Търново апелът за информация за местонахождението на Иво е сред най-споделяните. Той все още не е намерен, категорична е братовчедка му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари