Блъснаха жена до кооперативния пазар в Русе

2
Пострадалата жена е приета в болница с фрактура на бедрена става, таз и прешлен
Пострадалата жена е приета в болница с фрактура на бедрена става, таз и прешлен Снимка: Dunavmost / Архив

Пострадалата жена е приета в болница с фрактура на бедрена става, таз и прешлен

На кръстовището на улиците „Панайот Хитов“ и „Цар Асен“ в Русе е възникнало ПТП, при което е пострадала пешеходка.

На 6 декември около 18:02 часа в условията на мокра пътна настилка и валеж от дъжд, лек автомобил „Ауди“, управляван от 57-годишен мъж, при движение по улица „Панайот Хитов“, в посока бул. „Цар Освободител“, е блъснал пешеходецжена на 85 години, която е пресичала улицата от ляво надясно.

В резултат на пътния инцидент жената е пострадала. Тя е била откарана в болницата, където е приета с фрактура на бедрена става, на таз и прешлен.

Извършен е оглед на местопроизшествието от дежурна оперативна група и причините за инцидента се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    до 7 (джони)
    А бе ти си имай даже 10 коли, обаче си ги дръж в гаража, а не паркирани на улицата, по кръстовищата, върху пешеходни пътеки, тротоари и в градинки. Да се паркира (най-вдясно) на платното за движение е право с което прекалено много хора злоупотребяват. Има улички в които едното платно е изцяло заето от паркирали автомобили и като се срещнат два автомобила в другото платно почва едно търсене на място за разминаване, качване на тротоара или движение назад. Я баста. Искате да живеете като европейци, ами дръжте се като европейци!
  • 4
    9
    гост
    Хората там на пътя пред тротоара с големи букви и стрелки са написали "ПОГЛЕДНИ" , но кой да ти чете и огледа . Като кон с капаци .
  • -7
    8
    до 3
    Дрисльо!
  • -9
    7
    джони
    до 6, що да нямам втора кола ве отворко, а?
  • -2
    6
    Комитет на нациите
    По принцип град Русе е европейски за разлика от много други български градове , които след годините на циганизация не стават за нищо. За пример София около Халите си е гето. Така наречения Кооперативен пазар в Русе стана един цирей в центъра на града. А движението в Русе е отвратително поради факта , че града се напълни със всякакви със по 2-3 ППС, да не говорим за камиони , бусове и подобни железарии. Ще има промяна но ще е трудна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари