Блъснаха пешеходец на булевард "Придунавски"

1
Пешеходецът е с контузия в областта на ляво рамо
Пешеходецът е с контузия в областта на ляво рамо

Пешеходецът е с контузия в областта на ляво рамо

На 28.03.2024 г. в 17:03 часа в лява лента на булевард „Придунавски“, преди кръговото кръстовище с улица „Райко Даскалов“, в посока булевард „Фердинанд“, лек автомобил Тойота „Ярис“ с русенски номер, управляван 47-годишен шофьор от град Русе, при потегляне блъска пресичащия 71-годишен пешеходец от град Велико Търново.

След това русенецът продължил движението си в посока булевард “Фердинанд“. След преглед в УМБАЛ - Канев пешеходецът е диагностициран с контузия в областта на ляво рамо и е освободен за домашно лечение.

Алкохолната проба на пешеходеца е отрицателна, шофьорът не е тестван.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    4
    Кат Мат
    Русенските катаджии са прости селянчета, които нямат професия, защото не са учили навремето в селското даскало. Ако е вярно написаното е информацията, друго доказателство не е нужно. Иначе са много важни заради правомощията, които им дава длъжността. Жалка картина
  • 16
    3
    ЗАКРИВАЙ
    "Алкохолната проба на пешеходеца е отрицателна, шофьорът не е тестван." Ама за наркотици не го ли тествахте пешеходеца? Може да е пил нурофен преди да излезе на разходка по русенските "улици". Шофьорчето ще да е някой началник или роднина, че за него ни тест за алкохол, ни за наркотици?
  • 25
    2
    От Русе
    Какви са тия срахотно професионални милиционери. Тествали пешеходеца а избягалият водач не. Да кажа че за бягството от местопроишествие се отнема книжката, а за отказ от проба се счита за положителна и има съд и наказателна отговорност. Браво на русенските милиционери, татални професионалисти излязоха.
  • 16
    1
    Балканеца
    Демек, шофера е бутнал пешака и е духнал. На такива книжките трябва се вземат за минимум 10 години!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари