Блъснаха млада жена на кръстовището на "Олимп" в Русе

3
Шофьорът първоначално не е спрял и е напуснал мястото на инцидента, но малко по-късно се е върнал
Шофьорът първоначално не е спрял и е напуснал мястото на инцидента, но малко по-късно се е върнал Видео: Русе Медиа

Шофьорът първоначално не е спрял и е напуснал мястото на инцидента, но малко по-късно се е върнал

Млада жена беше блъсната тази вечер на кръстовището на „Олимп“ в Русе. Шофьорът първоначално не е спрял и е напуснал мястото на инцидента, но малко по-късно се е върнал при пристигналия полицейски екип, предаде Русе Медиа.

23-годишната пострадала е откарана с линейка в болницата заради болки в тазовата област.

Тя е била ударена, докато е пресичала на пешеходната пътека, а шофьорът на „Опел“ с разградска регистрация е правил десен завой от Млечна кухня в посока към бул. “Липник“. Водачът разказа, че има стаж зад волана от 10 години. Навлязъл е на кръстовището на жълто, не е видял жената и по думите му, тя е излязла на пешеходната пътека в последния момент. Опитал е да я избегне, като е свил максимално вдясно, но въпреки това я е ударил с предната лява част и жената е паднала на пътя.

Изпаднал е в стрес и шок и затова е напуснал мястото на инцидента, но след това е размислил и се е върнал, като се е опитал да съдейства и помогне. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.

Според очевидец на спирката момичето е пресичало на зелен светофар, а пред нея са минали двама мъже.

Това е поредният инцидент с пешеходец днес, след като рано тази сутрин бе открито тялото на мъж на бул. “България“ край КПП-то на пътя за София. Самоличността му все още се установява, като предстои да се изясни дали е бил блъснат от автомобил и кога – докато се движи по пътя, или е бил паднал, когато е бил ударен от МПС. Във всеки случай, ако има участие на превозно средство, то е напуснало мястото на произшествието и предстои издирването му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    17
    Ренегат 1
    Напълни се града с разградски рязани боклуци! Защо вместо да се мъкнат в Разград тия нещастници се мъкнат в Русе? Масово купуват къщи и апартаменти и градът заприлича на кочина.
  • 2
    16
    ????
    На следващия светофар съм попадал в ситуация, когато завиваш по Липник от Котовск да свети зелено и за автомобилите/от котовск/ и за пешеходците/ по липник/. И ако някой избърза или не внимава........За олимп не съм сигурен, но няма да се учудя да се получава понякога така и там. Лошо време, лоши участници в движението, лошо планиране на кръстовището...Българска работа!
  • 3
    15
    Борислав
    Нмам думи... Всеки ден минавам оттам по път за работа.
  • 6
    14
    Любо
    Точно там преди 10 години блъснаха баба ми по същия начин - пресича си на зелен светофар за пешеходци и я блъска (в нашия случай) пенсионер, който я води към гробищата, а не болницата в последствие, въпреки натъртена тазобедрена кост и други не толкова леки наранявания. Надявам се да има глоба и да се изплати телесната щета на момичето.
  • 11
    13
    Опа
    А дали това е бил истинския шофьор от удара?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари