Благотворителен маратон в помощ на Георги Колеолов

0
Три момчета с добри сърца решиха да се включат в борбата на семейството на Георги Колеолов за живот
Три момчета с добри сърца решиха да се включат в борбата на семейството на Георги Колеолов за живот Снимка: Facebook / Корнелия Романова-Колеолова

Три момчета с добри сърца решиха да се включат в борбата на семейството на Георги Колеолов за живот

Георги Георгиев и Антон Атанасов ще бягат благотворително в маратона "Хайдушки пътеки", гр. Сливен, за да помогнат в набирането на средства за лечението на Георги Колеолов, научаваме от публикация във Фейсбук. Общо ще избягат над 55км за каузата.

Семейството на Георги Колеолов, на 45г. от гр. Русе, вече 2 години се опитва да се пребори за живота му след поставената тежка диагноза - мозъчен тумор. Съпругата и двете му прекрасни деца, които правят и невъзможното на пук на всички лоши прогнози, успяват да намерят решение и вече виждат резултати от лечението.

През 2021 г живота им се преобръща, след като се установява, че Георги има мозъчен тумор, който спешно трябва да бъде опериран. Находката е високостепенен рак и лекарите започват химиотерапия и лъчетерапия едновременно. След двумесечни терапии вместо подобрениe, състоянието на Георги драстично се влошава. Той не може да се движи, трудно говори и преглъща. Лекарите казват, че няма друга алтернатива на лечението в България и прогнозират, че му остава не повече от месец живот.

Семейството открива алтернативи на лечение в чужбина. В Турция, в клиника Анадолу Джон Хопкинс правят необходимите излседвания на генетичната мутация на тумора и дават надежда за успешно лечение с таргетна терапия с американски медикамент. С помощта на роднини, приятели и добронамерени познати събират необходимата сума за стартиране на терапията и скоро положителните резултати са налице. Месеци наред семейството се бори, но средствата за продължаване на лечението са вече непосилни за тях.

Знаем, че има много хора с добри сърца, които вярват в щастливия край и ще помогнат на това прекрасно семейство, пишат близките.

Ако можете, помогнете на Георги и на семейството му в тази трудна битка. За да са отново заедно и щастливи!

Дарителската сметката в Пощенска банка
IBAN BG84BPBI79214040909702
Корнелия Любомирова Романова-Колеолова
Или в обявената за целта платформа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари