Благотворителен базар в помощ на Танчето

4

Танчето се нуждае от нашата помощ и подкрепа!

На 24.08.19г. (събота) от 8:00 до 20:00 ще се проведе благотворителен базар "Да помогнем на Танчето" в градинката между хотел Централ и СВА Градски хали на бул. "Цар Освободител" и бул. "Фердинанд" в Русе.

Каним всички русенци и гости на града до подкрепят Танчето в битката й със страшната диагноза - множествена склероза.

От 13 години младата жена от Мартен се бори със заболяването множествена склероза.

Множествената склероза е едно коварно и ужасно заболяване, което засяга централната нервна система и малко по малко води до пълна парализа. За щастие, в Москва, Русия, болница Пирогов дават на Татяна надежда да изживее живота си като пълноценен човек и жена

С уверение за успеваемост  99.9%, след тежка химиотерапия и вливане на стволови клетки, от Москва имаме отговор, че тя е подходящ кандидат за лечение и попада в тези 99.9 % хора, които се възстановяват НАПЪЛНО! 

Таня до сега се е лекувала в България, но за съжаление лечението което и провеждат тук, от 2006 до 2019 година не дава резултат. Преди няколко месеца на Таня ѝ спират лекарствата, без които тя изпада в пристъпи, които водят до парализа на крайник или загуба на слух, зрение или говор. След всеки пристъп я приемат за лечение на кортикостероиди, което, не допринася и не помага за лекуването на болестта. След всеки ужасен такъв пристъп остават последици... 

След комисия от НЗОК на Татяна ѝ спират лекарствата "поради влошаване". Семейството на Таня се задължава да се нагърби със сумата от 4 хиляди лева месечно за лекарствата, които нашата здравна каса ѝ Отказва! Защото била "неспасяем случай" . 

За съжаление лечението в България на МС е с успеваемост 33% и Таня не попада в тези проценти. 

След запитване към различни държави и болници, Пирогов, Москва дават най - удачна и приемлива оферта с най - висок шанс за успех. 

Татяна е жена със силен дух и добро сърце, тя мечтае да се движи сама, да бъде жена, да стане майка и съпруга. Таня работи до сега като библиотекар, няма на земята лош човек който чете и обича книгите! 

Нека ѝ помогнем да се върне към своята така любима работа, нека дадем бъдеще на един човек вярващ в доброто, вярващ на хората, на една жена, която въпреки трудностите пази като вехта книга в библиотека, своята усмивка. Можете ли да си представите ужаса на едно момиче в разцвета на силите си, което вместо да работи, да се забавлява и да пие кафе с приятелки, търси по цял ден информация и моли болниците и държавата за помощ?! Можете ли да погледнете в очите на майка ѝ, която някога е мечтала да стане баба, да се радва на здрава дъщеря и голямо семейство...

През 2018 година (Бог изпраща своята помощ във вид на късмет!) Таня печели участие в националната лотария, печели Кола, екскурзия и парична награда на стойност 50 000 лева. 

Заради всички зли езици ще качим информация, банково извлечение и дата на транзакция, за да се уверите, че както каза Татяна в национален ефир, парите се пазят за лечението ѝ. Татяна пожелава да замени екскурзията и колата за паричната им стойност, но политиката на Националната Лотария е такава, че това не е разрешено. 

Отива на екскурзията (че кой не би, още повече в нейното състояние, в което това са само мечти неосъществими), а колата използват нейните родители и брат, защото можете да се досетите Таня не може да шофира. Осъдете ги, ако имате сърце че желаят да возят и предвижват болната си полу парализирана дъщеря до Софийски болници и обратно през седмица в удобен автомобил! 

Ще предоставим както описах по горе, информацията дадена от Руската болница, за уверение, че спечелената сума не е достатъчна, затова семейството на Таня се опитва да събере останалата част. 

В сумата за лечението на Таня , не влиза престой на майка й в болницата ( 3 000 евро) самолетни билети, рехабилитация, лекарства след лечението... Покрива се само химиотерапия и вливане на стволови клетки. 

Благодарим ви мили, хора, човеци с големи сърца. Благодарим ви че заедно с нас вдъхвате надежда на Татяна за един пълноценен живот.

Никога не обръщайте гръб на човек в беда, хранете се с добро, хранете душата си с добри дела, заспете с блага мисъл че днес вие сте направили света на непознат по-добър, по - светъл, а на вас добрината ще се върне стократно! 

Ние хората, които подкрепяме Таня, видяхме как чудото човешко, се случи за бебе Калина и за по малко от 72 часа събрахме 1 милион... 

Заедно можем заедно сме силни, вярвайте в доброто, правете добрини... (Helpkarma - Да помогнем на Танчето)

Вярваме, че заедно ще се случи чудото и за Татяна! 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари