Благотворителен базар на ученици от ПГДВА „Йосиф Вондрак“ събира средства за Българската Коледа

5

Коледни играчки, дървени фигури на Дядо Коледа, разноцветни красиви елхички чрез 3-D принтера привлякоха интереса на русенци в мразовитата сутрин на 22 декември

В дните преди Коледа в ПГДВА „Йосиф Вондрак“ празнично настроение създаде изложбата с изделия на ученици от гимназията. Изработените в часовете коледни играчки, дървени фигури на Дядо Коледа, разноцветни красиви елхички чрез 3-D принтера привлякоха интереса на русенци в мразовитата сутрин на 22 декември. Средствата от продажбите и даренията на учителите ще бъдат за подкрепа на нуждаещите се от лечение деца в Българската Коледа, съобщиха от учебното заведение.

Изложбата е част от събитията, организирани от Ученическия съвет в училището. На 21 декември след гласуване на Коледното тържество бяха избрани Мисис и Мистър Коледа. С гордост Преслава Атанасова и Преслав Ранков поставиха празничните корони на главите си на фона на аплодисментите от своите съученици.

Грамоти и материални награди на изявени ученици връчи инж. Галя Тодорова – директор на ПГДВА „Йосиф Вондрак“. Драматизацията - импровизация „Коледни вълшебства“ на 22 декември представя клуб „Млади театрали“ с ръководител Диляна Бобокова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Дърводелец
    А още по-добре ще е дърводелството да се замени с дървообработване!
  • 5
    2
    Ха ха ха
    Има още едно предположение освен за "титлата". Примерно може да се разшифрова като Професионална гимназия по дърводелство и вътрешна архитектура. :)))
  • -5
    1
    Строго секретно
    ПГДВА как се разшифрова, или е някакъв титул, горкият Йосиф Вондрак, ПъГъДъВа Йосиф Вондрак!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари